בשורה מאכזבת עבור אוהדי הספורט בישראל, או ליתר דיוק, לכל היהודים באשר הם. האם ייתכן שהנציגה הלוהטת ביותר של העם היהודי נכנעה ללחץ של שונאי ישראל שקראו לה בכל הזדמנות להוריד את שרשרת מגן הדוד המפורסמת שלה? שבועיים חלפו מאז מיס סלובקיה לשעבר, ורוניקה רג'אק, הצטלמה עם סימן ההיכר המאפיין אותה, שרשרת מגן הדוד הענקית שלה.
מאז ה-4 במרץ, חובבת הספורט בת ה-28 מצטלמת ללא הפסקה ללא השרשרת שלא ירדה ממנה מעולם. שבעה מיליון העוקבים שלה משתוקקים לדעת מה הסיבה לכך שהחליפה את מגן הדוד בשרשרת אחרת, ולא חזרה לענוד אותה בתקופה האחרונה. "ורוניקה, מה קרה לשרשרת? תחזירי אותה דחוף", כתבו לה התומכים שלה, לעומת הצד השני שקבע: "סוף סוף היא נפטרה מהסמל המכוער של היהודים".
אתמול היא הגיעה לאירוע לבושה בשמלה חושפנית ללא השרשרת ומאז השיח בתגובות על כך צובר תאוצה. היא טרם התייחסה לעובדה שהשרשרת שלה נעדרת מהרשתות החברתיות וכולנו תקווה שהיא תחזור לענוד אותה במהרה. בינתיים, חשוב לה גם לציין עד כמה היא נהנית מהחיים בארצות הברית. בביו שלה באינסטגרם הוסיפה: "החלום האירופאי הוא לחיות את החלום האמריקאי, אז זה מה שאני עושה". ואנחנו רק שאלה – מתי ביקור בישראל?
מה דעתך על הכתבה?