אחת מנשות הכדורגלנים הוותיקות והאהובות בכדורגל הישראלי היא ללא ספק, שונית חמד. בגיל 38, אחרי קריירה מפוארת של בעלה תומר במשך שנים מעבר לים, כוכבת הרשת החליטה לעצור הכל, ולקחת את המשפחה שלה לחופשה באחד המקומות הכי יפים שיש, תאילנד. כבר למעלה מעשרה ימים שמשפחת חמד בהרכב מלא מדלגת לה מאי לאי, ונהנית מנופים עוצרי נשימה.
באינסטגרם, שונית דואגת לעצור את נשימתם של 120 אלף העוקבים שלה, שלא מבינים איך לעזאזל היא כל כך לוהטת כשהיא מתקרבת לגיל ארבעים. הפוסט האחרון שלה, בו היא מצולמת בלבן על יאכטה בחופי קופיפי, סיכם במילה אחת את מה שרבים חושבים עליה: "מושלמת". רק נזכיר מעבר ללוק הכובש, הקפטנית של המשפחה היא אמא לחמש (!) בנות וזה מדהים אותנו כל פעם מחדש.
כדורגלן העבר שמנהל כיום את האקדמיה של ברייטון מהפריימרליג היה זקוק להפסקה, וטס לחופשה החלומית עם אשתו שהסבירה את הבחירה ביעד: "הטיול הראשון של תומר ושלי היה לתאילנד לפני כמעט 20 שנה! שני צעירים פעורים בתחילת הדרך חולמים לכבוש את העולם ביחד. והנה 20 שנה אחרי, עם חמש בנות מופלאות אחרי שעשינו איזה סיבוב בעולם, צופים בשקיעה בדיוק כמו אז רק היום עם החמישייה שלנו. שנמשיך לצבור חוויות משפחתיות אינסופיות".
מה דעתך על הכתבה?