ברק בכר אימן שלוש קבוצות בליגת העל ובכולן הוא רשם הצלחות, אך הוא עוקב באינסטגרם רק אחרי אחת מהן. המאמן, שפוטר לאחרונה ממכבי חיפה, עדיין עוקב אחרי המועדון מהכרמל ברשת החברתית הפופולרית. גם אחרי האקסית מחו"ל, הכוכב האדום בלגרד, בכר עדיין עוקב.
עם זאת, אחרי עירוני קריית שמונה, שבה החל את קריירת האימון שלו ואותה הוביל לזכייה בגביע המדינה, בכר אינו עוקב. גם הפועל באר שבע, בה עשה היסטוריה עם שלוש אליפויות בלתי נשכחות, לא נמצאת ברשימת המעקב של המאמן המעוטר והמוערך.
עדיין לא ברור היכן ואם בכר יאמן בעונה הבאה. לאחרונה הניח חיים רביבו, אביו של רוי רביבו, כי בכר יאמן בעונה את מכבי תל אביב. באשר לאינסטגרם, למעלה מ-49,000 אנשים עוקבים אחרי המאמן הישראלי, שעוקב בעצמו רק אחרי 421 אנשים – מרביתם ספורטאים, מפורסמים ואנשי תקשורת.
הערב (שני), שתי האקסיות של בכר, הפועל באר שבע ומכבי חיפה, יעלו על כר הדשא באצטדיון טרנר למשחק מסקרן. המוליכה תנסה להשיג שלוש נקודות נוספות בדרך לזכייה ראשונה באליפות מאז עזיבתו של בכר, והאקסית טרייה תקווה להחזיר את כבודה אחרי המפלה בדרבי.
מה דעתך על הכתבה?