במסגרת הפודקאסט שלו באול אין, "קנדה בדרכים", עומרי קנדה פגש את חברו "והנמסיס" שלו, כדורגלן העבר אייל משומר. המגן הימני ששיחק בנבחרת ישראל, גדל בהפועל כפר סבא ועשה את עיקר הקריירה שלו במכבי חיפה – איתה הוא זכה בשתי אליפויות. קנדה, ששיחק גם הוא בעברו בעמדת המגן הימני, ביקש ממשומר להיזכר בסיפורים מהתקופה שלו אצל יענקל'ה שחר. "יענקלה היה נכנס לחדר ההלבשה, לא היו מפחדים ממנו אבל בתקופות פחות טובות, מה הוא היה יכול לעשות? היו מכבדים אותו השחקנים, אתה שותק, מקשיב, ושלום על ישראל".
אז אמנם שחקן העבר בן ה-41 לא הצליח להיזכר בסיפורי יענקלה מצחיקים, אבל חברו לשעבר לחדר ההלבשה, שלומי ארבייטמן, סיפק לו אחד כזה שהוא לא שכח: "שלומי ארבייטמן היה בתחילת הקשר עם אשתו, היום גרושתו (סיוון ארבייטמן) והיינו נוסעים אני, גולסה הצעיר שהיה אז בן 17 ושי מימון. אוטו מצחיק של החיים, כל הדרך רק צחוקים. בקיצור שלומי היה מדבר עם אשתו, ותמיד הוא היה שושואיסטי" גולל גולסה את הסיפור.
הוא המשיך: "אז הוא אמר לה: 'כן כן כן, אל תדאגי'. הוא היה חוזר על זה איזה 300 פעם. הוא מנתק את השיחה, ומימון אומר לו: 'שמע אחי נראה לי היא דואגת'. יום אחד, נסענו ברכב וגולסה בן ה-17 ישב מאחורה. נוסעים חזרה מהאימון והוא הוריד חולצה כי היה לו חם, אמרתי לשלומי 'בוא נעשה לו משהו' כי הוא נרדם, היה גמור. באתי מול משאית ונתתי גז, אמרתי לשלומי עכשיו צועקים שנינו! שנינו צועקים וגולסה קם בבהלה עם השיער ככה".
מה דעתך על הכתבה?