אשת הכדורגלן ההריונית הציגה גזרה לא הגיונית בביקני ו"שרפה" את הרשת

בזמן שירדן כהן מחפש קבוצה חדשה אחרי שעזב את מכבי פ"ת, רעייתו עמית חוגגת הריון שני בחופשה בתאילנד ומציגה גזרה מושלמת שמציתה את הרשתות החברתיות, למרות התגובות המעורבות שהיא רגילה לקבל

(גודל טקסט)

איזו קבוצה תזכה לצרף את מגנה השמאלי של היורדת הטרייה לליגה הלאומית, מכבי פתח תקווה? ירדן כהן, סירב להאריך את חוזהו במלאבס והפך לשחקן חופשי בסיום העונה. על פי דיווחים הפועל חיפה מתעניינת בכדורגלן בן ה-27, ובעבר גם הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים הוזכרו בהקשר אליו. עד שנגלה מי יהיה המועדון החדש של הקפטן לשעבר של פ"ת, אשתו הספיקה פעם נוספת לשרוף את הרשת.

עמית חסון כהן וירדן כהן | אינסטגרם

הכל התחיל בזכות הבשורה הנפלאה ששיחררו כהן והחצי השני שלו, עמית כהן חסון, שהודיעו בפני למעלה מ-110 אלף העוקבים שלה באינסטגרם שהם "מרחיבים את המשפחה". הכדורגלן ואשתו ביחד עם בנם הבכור קאי, שיתפו סרטון מחוף הים בו חשפו הריון שני ומרגש. השמחה והכיף המשיכו עם חופשה מפנקת אליה המריאו מיד- היעד תאילנד, קוד הלבוש: ביקיני, והרבה. 

מי נראה ככה בהריון? עמית כהן חסון מציגה הריון שני מושלם | אינסטגרם

גם בהריון, עמית הציגה גזרה לא הגיונית בביקיני, שרפה את הרשתות החברתיות וזכתה למאות תגובות מפרגנות על איך שהיא נראית. בשנה שעברה סיפרה עמית בראיון לתוכנית "מחוץ לקווים" על התגובות החלוקות שהיא מקבלת: "יש הרבה עניין על התמונות שאני מעלה שפתאום יכולים להגיב ולזרוק הערות. יש גם הרבה תגובות רעות, לא שאני מתייחסת לזה, כן? תמיד יש לאנשים מה להגיד על תמונות בביקיני או להרים גבה. זה בסדר, זה משהו שאני עושה כבר שנים ואני לא מייחסת לזה חשיבות ואגב- רוב התגובות שאני מקבלת הן טובות. ירדן תמיד מפרגן לי על כל מה שאני עושה". 

היא הוסיפה על ההבדלים בין ההריון הנוכחי לראשון שלה: "אני כרגע בשבוע 15, הפעם יצאתי מהארון קצת יותר מוקדם בכל זאת בתאילנד קשה להסתיר בטן… ברוך ה' בהריון הזה אני מרגישה טוב יותר בנתיים, לעומת ההריון של תאי שהיו לי בחילות הקאות וסחרחורות עד חודש 7, ומזל כי הפעם אני עם שובב קטן בבית".

עמית גם הודתה כי לא היא, ולא ירדן, עוד יודעים מה יהיה בעונה הבאה: "לגבי העונה הבאה, אנחנו לא יודעים עוד מה יהיה, זה שלב מותח של חוסר וודאות. אבל כרגע אנחנו מתקמדים בלהנות מהזמן המשפחתי שלנו, ומקווים שיהיה לנו, ובייחוד לירדני, טוב בקבוצה החדשה שיבחר, ושנרגיש הכי בבית".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי