כוכבת האונליפאנס פרצה למגרש הפרמיירליג: "המאבטח הראשון שימצא אותי, יזכה לשכב איתי"

play
בוני בלו | אינסטגרם
צפו: צ'לסי גירדה ניצחון חשוב מול נוטינגהאם פורסט, ועלתה לליגת האלופות 01:34

לאחר שהורחקה לצמיתות מהסיטי גרואנד, מגרשה הביתי של נוטינגהאם פורסט, בוני בלו חבשה פאה על מנת להתגנב פנימה למשחק מול צ'לסי: "אני משחקת מחבואים עם האבטחה של נוטינגהאם פורסט"

(גודל טקסט)

כוכבת הפורנו השנויה במחלוקת, בוני בלו, נצפתה ביציע החוץ של אוהדי צ'לסי במשחק מול נוטינגהאם פורסט, לפני שנבעטה החוצה על ידי כוחות אבטחה. שחקנית הסרטים למבוגרים קיבלה איסור כניסה לסיטי גראונד באפריל, לאחר שהציעה "לבדר" אוהדים לפני משחק.

בוני – ששמה האמיתי הוא טיה – חבשה פאה שחורה וכובע, כדי להסוות את עצמה כשנכנסה ליציע החוץ בסיטי גראונד, אותו מילאו אתמול (ראשון) אוהדי צ'לסי. לאחר שכבר נכנסה לאצטדיון, היא תיעדה את עצמה ביציע ואמרה לעוקביה באינסטגרם: "אני משחקת מחבואים עם האבטחה של נוטינגהאם פורסט. המאבטח הראשון שימצא אותי, יזכה לשכב איתי".

בוני נמצאה בסופו של דבר, ולוותה החוצה תוך כדי שהיא עושה תנועות מוגנות – עם צילומים שמסתובבים ברשת ותופסים את הרגע. לאחר מכן היא העלתה סלפי עם אותו מאבטח ש"זכה" בפרס במשחק המחבואים.

בוני זכתה להכרה מוקדם יותר השנה לאחר שטענה ששברה שיא עולם, כשלכאורה שכבה עם 1,057 גברים ב-24 שעות. היא זנחה את העבודה היומיומית שלה כדי להפוך להעלות סרטונים באינטרנט, ומאוחר יותר להפוך לכוכבת סרטי מבוגרים.

מוקדם יותר השנה, היא סיפרה כיצד נאסר עליה להיכנס למגרש של פורסט בפודקאסט "Only Stans". היא אמרה: "לאחרונה הלכתי למשחק של נוטינגהאם פורסט. ובכן, ניסיתי. כתבתי ברשתות החברתיות שלי, 'היי בנים, אני אהיה במשחק, הייתי רוצה לצלם איתכם אחר כך'. אני הגעתי למשחק והאבטחה בשער אמרה, 'את מורחקת לצמיתות מהמגרש'".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי