הכל בשביל האהבה: הכדורגלן שהתאסלם ועזב את קבוצתו – והכל בשביל אשתו

הכוכב הברלינאי נאדר אל ג'ינדאווי נפרד מלוס אנג'לס גלקסי וחוזר לגרמניה – אחרי שהעדיף את משפחתו על פני הקריירה בארה"ב. ברקע: דמעות, בדידות – ואהבה לא מתפשרת שחוצה גבולות, ודתות

(גודל טקסט)

לאחר תקופה סוערת בארצות הברית, הכדורגלן הברלינאי נאדר אל ג'ינדאווי ואשתו לואיזה נפרדים ממועדון הלוס אנג'לס גלקסי, ומסיימים את פרק החלום האמריקאי וחוזרים לגרמניה. הסיבה: הוא בחר בה (פעם נוספת) על פני הקריירה שלו. הכדורגלן בן ה-28 עבר עם אשתו ללוס אנג'לס כדי להגשים את החלום הגדול, אך במהרה הבינו שהמרחק מהבית גובה מחיר כבד. אשת הכדורגלן פרסמה סרטון אישי בו נראית מתייפחת, והסבירה שהיא מרגישה בודדה לחלוטין בקליפורניה ללא משפחה, חברים או סביבה תומכת.

על אף שנאדר תכנן להישאר לבדו בארה"ב כדי להמשיך בקריירה, הוא בחר לבסוף במשפחה על פני הכדורגל והודיע על סיום חוזהו במועדון. זאת לא הפעם הראשונה שהוא הולך אחרי הלב של אשתו. הזוג נמצא בזוגיות יציבה כבר מספר שנים. בפוסט שפורסם בדצמבר 2019, חשפה לואיזה שהתאסלמה עוד שהייתה נערה בת 13, והוא הלך בעקבותיה, התאסלם, והם התחתנו בחתונה איסלמית על פי מנהגי הדת. כבר אז היא הודתה לנאדר על התמיכה והאהבה.

עכשיו, כשהם חוזרים לגרמניה, השניים פותחים דף חדש –אולי בלי כדורגל אמריקאי, אבל עם הרבה אהבה. שחקן הכנף שנחשב להבטחה ענקית, נולד בגרמניה כנוצרי, שיחק רוב חייו בהרטה ברלין והתאסלם בשביל אשתו שהתאהבה באיסלם עוד כשהייתה נערה בחטיבת הביניים. פעם נוספת בחייו, אל ג'ינדאווי בוחר במשפחה על פני הכדורגל ועוזב את ארצות הברית חזרה למקורות. "לפעמים בחיים זה הכל עניין של פרידה" כתב ל-2.2 מיליון העוקבים שלו באינסטגרם על גבי תמונה עם אשתו ושני ילדיהם. 

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי