שירה מורג, אשתו של שוער הכוכב האדום בלגרד עומרי גלזר, שוברת את הרשת עם תמונה לוהטת במיוחד מהחופשה הזוגית של השניים. הליגיונר הישראלי שחזר לא מזמן ממחנה אימונים אינטנסיבי של שבועיים עם קבוצתו הסרבית, לקח פסק זמן קצר עם שירה שלו וכמו שזה נראה, הם יודעים ליהנות מכל רגע.
בתמונה שפרסמה אשת הכדורגלן, היא משתזפת תחת השמש האירופאית בביקיני שחור, ומציגה גזרה לא הגיונית זמן קצר אחרי הלידה ומוכיחה שהיא לגמרי חזרה לעצמה, ואפילו משודרגת. חמישה חודשים חלפו מאז הזוג גלזר הפך להורים לבנם הבכור רפאל כשתוך שעות ספורות הציפו את הרשת תגובות מחברות ומעריצות שהחמיאו ללוק המרשים שלה ולזוגיות הזוהרת של השניים.
זו לא הפעם הראשונה ששירה גונבת את הפוקוס, אבל הפעם זה נראה שהיא פשוט רותחת. בין חיי המשפחה, מותג האופנה שלה, החיים בחו"ל והקצב המסחרר של קריירת הכדורגל של גלזר שירה מראה שהיא יודעת להחזיק את כל הכובעים. והאמת? עושה את זה בסטייל המיוחד המאפיין אותה כבר שנים.
מה דעתך על הכתבה?