מלכת הסטייל והאופנה, ויקטוריה בקהאם רושמת ניצחון אופנתי מתוק במיוחד ולא סתם אחד. בדירוג חדש של עשר חברות האופנה המצליחות בעולם בבעלות סלבס, היא מתברגת במקום השישי והמכובד, ומצליחה לעקוף את לא אחר מאשר כריסטיאנו רונאלדו, שדורג עשירי בלבד. בקהאם, שבעצמה בנתה מותג יוקרתי עם נוכחות גלובלית, משאירה את הפנומן הפורטוגלי הרחק מאחור ולא שוכחת שהוא הגיע במקום בעלה למנצ'סטר יונייטד ותפס את המשבצת שלו במהירות.
עכשיו נראה שמי שמובילה במשחק היא דווקא הגברת בבית. ומעל כולם מי ששומרת על הפסגה היא ג'סיקה סימפסון, שממשיכה להדהים את עולם האופנה עם מותג שמכניס לא פחות ממיליארד דולר בשנה. לא מדובר רק במספרים, גם שווי המותג מוערך במיליארד דולר, מה שמעיד על עוצמה עסקית ורלוונטיות מתמשכת של מי שפרצה בכלל ככוכבת פופ בתחילת שנות ה־2000. המותג של מיס בקהאם מכניס מחזור שנתי של למעלה מ-120 מיליון דולר בשנה ואילו המותג של CR7 רק 36.6 מיליון דולר.
אבל את כותרות הענק גונבת גם קים קרדשיאן, שמותג ההלבשה התחתונה שלה, "Skims", רושם הכנסות שנתיות של 750 מיליון דולר, שווי מוערך של ארבעה מיליארד דולר (!) ושובר את כל שיאי החיפושים עם 4.2 מיליארד חיפושים חודשיים. וזה עוד לפני שדיברנו על ההסכם ההיסטורי להפוך לספקית הרשמית של ה-NBA, WNBA ונבחרת ארה"ב בכדורסל. נראה שבעולם האופנה – קים כבר משחקת בליגה של הגדולים, וגם מנצחת.
מה דעתך על הכתבה?