בחודש דצמבר האחרון סיפרנו לכם על סיפור האהבה בין הפאוור פורוורד של מכבי תל אביב, ג'יילן הורד שהתאהב עד מעל הראש בקפטנית של ראשון לציון, עדן ציפל. השניים היו צמודים כשנה וחצי ונחשבו לזוג "המלכותי" של ליגת העל, כשהתגוררו יחד בעיר הגדולה ודיגמנו זוגיות פוטוגנית. הצרפתי האמריקאי של הצהובים כל כך התאהב, עד כדי כך שבחר לקעקע את השם של עדן על הזרוע שלו ועוד בעברית.
רק לאחרונה הורד חתם על חוזה חדש בקבוצה של עודד קטש לשלוש שנים, אך לספורט1 נודע כי זוג הכדורסלנים פירק את החבילה עוד לפני שהשחקן עזב את הארץ. לא ברור מדוע החליטו עדן והורד להיפרד, אבל מה שכן בטוח זה שהתמונות האחרונות ששיתפה בחשבון האינסטגרם שלה, מוציאות לו את העיניים. "רוצים לשחק בבנות ים בקורפו?" כתבה עדן על גבי אלבום תמונות ששיתפה מחופשה חלומית באי היווני.
האקסית הטרייה של כוכב מכבי עלתה על ביקיני חוטיני לוהט במיוחד, והצטלמה בנופים עוצרי נשימה כשהיא נראית קורנת ומחויכת. אלא שמעבר ללוק המרשים ולתגובות הנלהבות, יש מי ששם לב לפרט שלא משאיר מקום לספק: עדן וג'יילן כבר לא עוקבים זה אחרי זו באינסטגרם, מה שמאשר את הפרידה. הורד, שבתקופת הזוגיות נהג להגיב לכל פוסט שלה בלבבות ולהפגין אהבה פומבית, שומר מאז על שתיקה רועמת אבל הקעקוע עם שמה על הזרוע שלו, זה שעדיין לא הוסר, מספר את הסיפור במקומו.
מה דעתך על הכתבה?