חלוץ העבר הודה שלא עשה סקס כבר תשע שנים: "אני כל כך מאושר לבד"

גארי ליניקר, אגדת הכדורגל האנגלי ומגיש "Match of the Day" לשעבר, הפתיע בפודקאסט עם הודאה על התנזרות מוחלטת מאז גירושיו ב-2016, וגילה שהוא דוחה כל הצעה לחזור לעולם הדייטינג: "אני נוח ומסודר בחיי הרווקות"

(גודל טקסט)

גארי ליניקר (63), אגדת הכדורגל האנגלי ומגיש "Match of the Day" לשעבר, הפתיע בפודקאסט "The Rest is Football" עם הודאה מרעישה: הוא לא היה אינטימי עם אף אישה מאז גירושיו מאשתו השנייה, דניאל בוקס, ב-2016 – תקופה של תשע שנים שלמות.

גארי ליניקר ואשתו השנייה דאז דניאל בוקס | Eamonn McCormack

הווידוי המפתיע עלה כשליניקר תיאר נסיעה על אופני Lime למשחק פולהאם-מנצ'סטר יונייטד, וציין: "עברו עשורים מאז שישבתי על אופניים". אלן שירר, שותפו לפודקאסט, הגיב בקריצה: "זו כנראה הפעם הראשונה שיש לך 'רכיבה' ב-15 שנה!" ליניקר, בין צחוקים, הודה: "למרבה הצער, זה כנראה נכון, אל".

גארי ליניקר במדי נבחרת אנגליה | Getty Images

החושף לא מתכנן לשנות את המצב. באפריל, כשמיקה ריצ'רדס הציע למצוא לו בת זוג, ליניקר דחה בנחרצות: "אני כל כך מאושר לבד. יש לי הרבה חברים, אני יוצא לארוחות ערב ונהנה. הייתי נשוי רוב חיי הבוגרים, ועכשיו אני די מסודר בדרכי ונוח לבד".

ליניקר היה נשוי פעמיים: למישל קוקיין (1986-2006), אם ארבעת ילדיו, ולדניאל בוקס (2009-2016). הגירושים מבוקס נבעו מכך שליניקר לא רצה ילדים נוספים, אך הם נשארו ביחסים ידידותיים. מאז, הכוכב לשעבר בחר להישאר רווק – ולפי עדותו האחרונה, גם ללא כל קשר אינטימי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי