עד לפני כשנתיים, כוכבת הריאליטי ג'קי אזולאי (42) כיכבה באתרי הספורט בעקבות הזוגיות עם האקס שלה, שוער בית"ר נורדיה מליגה א' דרום, בני פרץ.
אתמול (שבת) היא נצפתה בהופעה של איתי לוי, כשהיא צמודה לגבר אנונימי ומסתורי שלא הפסיק לנשק אותה. השניים צולמו והופיעו על מסך הוידאו שמאחורי הזמר, ובכך היא "השיקה" את בן הזוג החדש שלה.
כזכור, פרץ, הצעיר ממנה ב-15 שנים, ואזולאי היו צמודים כחצי שנה. כעת, בפעם הראשונה מאז הפרידה מהכדורגלן, היא כבר חצי שנה בזוגיות חדשה.
בוואלה סלבס דווח כי החבר החדש הוא אושרי אברג'יל (36) מהרצליה, קבלן אינסטלציה שמתחת לרדאר, וגם מחזיק בתואר האהוב החדש של ג'קי. מקורבים לשניים סיפרו לוואלה כי "הזוג הצעיר מאוהב בטירוף וכל היום נמצא יחד".
"המשפחה מכירה אותו, ולהבדיל מבני הזוג הקודמים שלה – השניים מסתדרים ולא מייצרים דרמות".
בשנים האחרונות ג'קי רגילה לייצר שיח סביבה ברשתות החברתיות, בין אם זה קשור לבני הזוג שאיתה או לפוסטים לוהטים שהיא מעלה הסוחפים אחריהם שלל תגובות. אז אמנם כבר לא אשת כדורגלן, אבל עם אהבה חדשה – נאחל לה הרבה הצלחה.
מה דעתך על הכתבה?