דלה עלי הסתבך: החוב הגדול שלו לתכשיטן ש"רק יצא מהכלא"

ארד אדז, ראפר שהפך לתכשיטן, טען בפני 200 אלף עוקביו שהקשר האנגלי חייב לו 6,000 ליש"ט על צמיד. לאחר מכן, עדכן שהחוב הוסדר: "האינטרנט בלתי מנוצח"

(גודל טקסט)

תכשיטן בריטי תקף בפומבי את דלה עלי בזעם לאחר שהקשר האנגלי לכאורה לא שילם לו 6,000 ליש"ט על צמיד שקיבל ממנו. ארד אדז, ראפר שהפך לתכשיטן וטען שהשתחרר לאחרונה מהכלא, שיתף את תלונותיו בסרטון שפורסם באינסטגרם שלו הבוקר (שישי).

לפי הודעות בין אדז לעלי שפורסמו ונמחקו מאוחר יותר, התכשיטן היה אמור לקבל תשלום עבור צמיד שקנה הכדורגלן במרכז לונדון. אדז כתב ל-200 אלף העוקבים שלו: "שמישהו בבקשה ישלח הודעה לדלה עלי שיביא לי את 6,000 הליש"ט שלי! הוא אמור להיות עם כסף של כדורגלן. רק יצאתי מהכלא לפני ארבעה חודשים, אני צריך את הכסף הזה!"

נראה שהתלונה הפומבית של התכשיטן הניבה תוצאות, כאשר אדז טען שעלי שילם את הכסף אחר הצוהריים. בשיתוף הודעות שלטענתו הן בינו לבין הקשר, אדז כתב באינסטגרם: "עדכון: דלה שילם עכשיו, עזבו אותו חבר'ה ותודה שגרמתם לו לשלם. האינטרנט בלתי מנוצח".

עוד באותו נושא: דלה עלי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי