קרולין לימה (29), אחת המשפיעניות הבולטות בברזיל עם כמעט 6 מיליון עוקבים באינסטגרם, המוכרת גם כאקסית של בלם ריאל מדריד אדר מיליטאו ואם בתו ססיליה, נפגשה אתמול (ראשון) בסאו פאולו עם קסיה לורנסו – שניהלה מערכת יחסים עם מיליטאו לאחר הפרידה ממנה.
הפגישה בין השתיים עוררה סערה ברשתות החברתיות בברזיל, שכן בעבר הן נחשבו ליריבות מובהקות. המתיחות הגיעה לשיאה לאחר שקסיה עקצה את קרולין ברשתות החברתיות, בעקבות סרטון שבו נראו קרולין ומיליטאו חוגגים יחד את יום ההולדת הראשון של בתם ססיליה. בשלב מסוים, קסיה אף בחרה לחסום את קרולין.
לאחרונה, השתיים החליטו לפתוח דף חדש ולשנות את הדינמיקה ביניהן. קסיה סיפרה כי הכל התחיל לאחר שצפתה בסרטון של קרולין והתרשמה מהכנות שלה: "היו בינינו הרבה אי הבנות… אבל הבנתי שהיא אמיתית", שיתפה.
מהפגישה במסעדה בסאו פאולו הן פרסמו סרטונים משותפים, כשקרולין כתבה בהומור בסטורי: "חכיתי לקסיה… פתחו עין על החברות שלנו – אפילו הרכב שלה התקלקל בדרך".
isso aqui exala a porra toda, q q isso karoline lima e leo pereira 🤤 pic.twitter.com/eKVnmUboFt
— let (@klimagf) February 6, 2025
הפיוס בין האקסיות מגיע ימים ספורים לאחר שקרולין אישרה את סיום מערכת היחסים שלה עם ליאו פריירה, שחקן פלמנגו, לאחר קרוב לשנתיים יחד. על פי דיווחים בברזיל, אחת הסיבות שהובילו לפרידה הייתה מסיבת אפטר שנויה במחלוקת, שבה נכחו מספר שחקני פלמנגו לאחר ניצחון במסגרת ליגת האלופות של דרום אמריקה.
מה דעתך על הכתבה?