לדרבי חוקים משלו: "הדייר מהגיהנום" של אקס ליברפול התברר כשחקן אברטון

play
ליברפול מול אברטון עונת 2007/8 | PAUL ELLIS
צפו: קאייסדו כבש בפצצה לחיבורים, אסטבאו ניצח את ליברפול בדקה ה-96 04:52

חלוץ העבר ההולנדי ריאן באבל נפרד מהבית הראשון שלו באנגליה, לאחר שדייר לא צפוי – רויסטון דרנטה, בן ארצו ואקס אברטון – הפך את הנכס למועדון לילה פיראטי וגרר אותו לשנים של הסתבכויות משפטיות וכלכליות. כעת הבית מוצא למכירה ב-900 אלף ליש"ט

(גודל טקסט)

ריאן באבל, אקס ליברפול ונבחרת הולנד, הודיע על מכירת ביתו הראשון באנגליה – נכס שרכש בשנת 2007 ב-1.25 מיליון ליש"ט. במשך 18 שנה שמר עליו כהשקעה, אך במקום רווחים – קיבל סיפור לא ייאמן שכולל מאבקים משפטיים, משכנתא מסוכנת ודייר בעייתי במיוחד.

במהלך השנים השכיר באבל את הנכס, ובין הדיירים – רויסטון דרנטה, ששיחק באברטון. לפי דבריו, דרנטה "שכח" לשלם שכר דירה והחליט להקים מועדון לילה בתוך הבית – ללא כל אישור. באבל תיאר את הסיטואציה כסיוט של ממש ואף כינה את דרנטה "הדייר מהגיהנום".

למרות שנאבק זמן רב כדי לשמור על הבית, בחודש מרץ האחרון חשף כי כמעט איבד אותו בשל תנאי משכנתא בריבית משתנה. לאחר פתרון הסוגיה עם הבנק, החליט להיפרד מהנכס. בפוסט ברשתות החברתיות כתב: "לקח שלמדתי בדרך הקשה. אני מקווה שהבעלים הבא ייהנה – עם פחות הפתעות".

רויסטון דרנטה במדי אברטון | Laurence Griffiths

הבית מוצע למכירה באתר Rightmove בכ-900 אלף ליש"ט, וכולל שבעה חדרי שינה, ארבעה חדרי רחצה, בר, סאונה, בריכה, חדר קולנוע – וגם "חדר ריקודים" שהוקם במקום המועדון המאולתר. נכס יוקרתי עם סיפור לא רגיל, שמושך לא מעט תשומת לב בשוק הנדל"ן.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי