אחרי הביקורת: המגישה הלוהטת ממשיכה בשלה עם עוד לוק פרובוקטיבי

האיטלקייה הברונטית ממשיכה להופיע לשידורים עם לוקים נועזים כרצונה, וגם השבוע היא שוב הצליחה לגנוב את ההצגה בסן סירו

(גודל טקסט)

מוקדם יותר השנה כבר כינו אותה ואת הקולגות שלה "וולגריות" בשל בחירות הלבוש הפרובוקטיביות בסיקור משחקי הכדורגל באיטליה – אבל נראה שהביקורת לא ממש מזיזה לאלאונורה אינקרדונה, מגישת "DAZN". הברונטית בת ה-34 ממשיכה להופיע לשידורים עם לוקים נועזים כרצונה, וגם השבוע היא שוב הצליחה לגנוב את ההצגה בסן סירו.

אינקרדונה נכחה במשחק בין אינטר ללאציו, שהסתיים בניצחון 2:0 לנראזורי, והעלתה לרשתות תמונות של האאוטפיט שבחרה: חצאית עור קצרה, חולצה מכופתרת שנותרה מעט פתוחה, מעיל מחויט ומשקפי ראייה שהשלימו את הלוק. את הפוסט היא ליוותה בכיתוב: "עם כל המספרים והסטטיסטיקות האלה, הרגשתי קצת כמו פרופסורית היום". ברשת, אגב, פחות דיברו על המשחק – ויותר על המראה של המגישה הלוהטת.

בין המחמאות שהציפו את הפוסט שלה, היו כאלה ששיבחו את התעוזה, אחרים התלהבו מהמשקפיים שהוסיפה, ואחד אף כתב: "איזו אישה… אני מקנא בריצ'י". כזכור, אינקרדונה נמצאת בזוגיות עם שחקן מילאן סמואלה ריצ'י, הצעיר ממנה בעשר שנים, שעבר הקיץ מטורינו לרוסונרי בעסקה של 20 מיליון ליש"ט.

עוד באותו נושא: אלאונורה אינקרדונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי