לאחר שעזב את אשתו: אלוף העולם נישא למעריצה שצעירה ממנו ב-18 שנה

לאחר גירושים מורכבים ופרידה מבת זוגו במשך 25 שנים, ריימונד ואן ברנבלד אלוף העולם בדארטס חוזר להגן על תוארו עם אהבה חדשה: ג'וליה אוואנס, בת 39, מלווה אותו כעוזרת אישית ושותפה לחיים, ונישואיהם נערכו בקפריסין ב-2023

(גודל טקסט)

אלוף עולם בדארטס, ריימונד ואן ברנבלד, עזב את בת זוגו במשך 25 שנים בעקבות טענות על פרידה לטובת דוגמנית צעירה, ולבסוף נישא לאישה בת 39, הצעירה ממנו ב-18 שנה. האלוף חמש פעמים בעולם יחזור הערב (רביעי) לזירה העולמית במסגרת אליפות העולם בדארטס, שם יתמודד בסיבוב הראשון מול סטפן בלמונט. ואן ברנבלד, ששלט בזירה הבינלאומית עם ארבעה תארי עולם ב-BDO ותואר PDC אחד ב-2007, אולי לא מפליא כיום כמו בעבר, אך עדיין מהווה אטרקציה גדולה באלי פאלי, כשמי שמלווה אותו היא אשתו, ג'וליה אוואנס.

ואן ברנבלד בן ה-57, שבינואר 2019 נפרד מאשתו סילביה ואן ברנבלד ובהמשך גם התגרש ממנה, נישא לג'וליה במהלך 2023 בקפריסין, לאחר חמש שנות זוגיות. השניים נפגשו לראשונה בסאות'המפטון במהלך הופעה תחרותית של ההולנדי. הצעת הנישואין התקיימה בפריז בשנת 2022, ושובצה ברשתות החברתיות עם המילים: "She said YES! I asked Julia to marry me in Paris this weekend and she said yes. I'm over the moon I love you so much" ("היא אמרה כן! ביקשתי מג'וליה להתחתן איתי בפריז בסוף השבוע הזה והיא אמרה כן. אני בעננים, אני אוהב אותך כל כך").

ג'וליה, ילידת בריטניה, עזבה את משרתה ב-TfL ועובדת כיום כעוזרת האישית של בעלה, תוך ניהול יומנו ותיאום פגישותיו, כפי שמופיע בפרופיל הלינקדאין שלה. ב-2022 התראיין ואן ברנבלד ל-"הגרדיאן" על השפעת הגירושים על הקריירה שלו, וציין כיצד השפיעו על תפקודו באליפות העולם 2019, בה הודח מוקדם: "היה יותר מדי על הראש שלי. הייתי באמצע פרידה ולא הייתי מאושר. לא שיחקתי טוב והייתי סיוט עבור האנשים סביבי".

ריימונד ואן ברנבלד אלוף העולם בדארטס | Alex Pantling

האלוף, שפרש זמנית ב-2019, הסביר גם את הקשיים הכלכליים שנגרמו מהגירושים והשפיעו על החלטתו לחזור לתחרויות: "רבים חושבים שאני עשיר מאוד, אבל עבור הכסף הגדול שיאתי מוקדם מדי. גם משלמים הרבה מסים על מה שאנחנו מרוויחים, ובנוסף היו הגירושים – אמרו שזה עולה לך 50%, במקרה שלי זה הגיע לכש-60% אחוז לפחות".

עוד באותו נושא: דארטס, ריימונד ואן ברנבלד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי