הולי רמזי (25), בתו של השף המפורסם גורדון רמזי, נישאה לשחיין האולימפי אדם פיטי (31) בטקס חגיגי שנערך בסוף השבוע באנגליה. החתונה התקיימה כנסיית המנזר של פטרוס הקדוש ופול הקדוש בעיר באת', כשהאב הגאה ליווה את בתו לחופה וגנב לא מעט תשומת לב.
רמזי הגיע לאירוע בטוקסידו אלגנטי עם פרח לבן בדש, בעוד הולי בחרה בשמלת משי לבנה עם חצאית רחבה ועיטורי תחרה עדינים. רגע לפני החופה, השף שיתף פוסט נרגש וכתב שהוא "בר מזל" ללוות את בתו ביום הגדול, ואף הוסיף כי הוא שמח "להרוויח חתן מדהים". בין האורחים הבולטים באירוע נצפו גם ויקטוריה ודיוויד בקהאם, שהגיעו עם ילדיהם קרוז, רומיאו והארפר.
הולי ואדם הפכו את הקשר ביניהם לרשמי באינסטגרם ביוני 2023, והכריזו על אירוסיהם בספטמבר 2024. עם נישואיה, הולי הפכה גם לאם חורגת לבנו בן ה-5 של פיטי, ג'ורג'. בעבר, כשחשפה את טבעת האירוסין שעוצבה במיוחד עבורה, כתבה הולי בהתרגשות כי היא מבטיחה להיות תמיד לצד אדם ובנו.
מה דעתך על הכתבה?