פחות משבועיים אחרי שעשו את הצעד הגדול ועברו להתגורר יחד, הזוגיות של איציק זוהר ובת זוגו יפעת כהן נקלעה למשבר מפתיע, כך פורסם לראשונה על ידי "TMI". לפי גורמים בסביבת השניים, במהלך סוף השבוע האחרון התגלו חילוקי דעות, שבסיומם כהן עזבה את הדירה המשותפת בתל אביב.
כזכור, רק לאחרונה השניים החליטו לעלות שלב בקשר שנמשך קרוב לשנה, ועברו להתגורר יחד לאחר תקופה ארוכה של זוגיות שקטה יחסית. כהן, עורכת דין פלילית בת 44, גרושה ואם לשלושה מקריית ביאליק, אף ביצעה שינוי משמעותי בחייה בעקבות הקשר – פתחה סניף חדש של משרדה בתל אביב, אחרי תקופה שבה חילקה את זמנה בין הצפון למרכז, במטרה להיות קרובה יותר לכדורגלן העבר ולבסס את חייה במרכז.
כעת, נראה שהמעבר המשותף – שהיה אמור לחזק את הקשר – מציב את השניים בפני סימני שאלה. בשלב זה לא ברור אם מדובר במשבר רגעי או בפערים עמוקים יותר, אך ההתפתחות האחרונה מטילה צל על הפרק החדש שאותו ניסו לפתוח יחד.
מה דעתך על הכתבה?