אישרה את השמועות? האורחת המסקרנת שנצפתה ביציעי הברנבאו בדרבי

במהלך המשחק בין ריאל לאתלטיקו מדריד, השחקנית אסתר אקספוסיטו נכחה ביציע - בתא ה-VIP שבו ישב קיליאן אמבפה בזמן שהיה פצוע. האם זהו האישור הרשמי למערכת יחסים בין הצרפתי לספרדייה?

(גודל טקסט)

השחקנית הספרדייה אסתר אקספוסיטו מצאה את עצמה שוב באור הזרקורים התקשורתי, לאחר שנצפתה באחד מתאי ה-VIP באצטדיון סנטיאגו ברנבאו במהלך הדרבי בין ריאל לאתלטיקו מדריד.

אקספוסיטו נכחה במשחק מלווה בחברה הטוב ביותר, השחקן סרחיו מומו, איתו חלקה את חוויותיה מאחד המשחקים הגדולים ביותר של העונה. עם זאת, מעבר למשחק עצמו, כל העיניים היו נשואות לנוכחותה בתא ספציפי מאוד – אותו תא שבו קיליאן אמבפה צפה במשחקי ריאל מדריד במהלך פציעתו האחרונה.

הופעתה של השחקנית ליבתה את השמועות על מערכת היחסים שלה עם החלוץ הצרפתי, איתו נראתה בפריז רק לפני שבועיים. תמונות אלו, בשילוב עם הופעתה בברנבאו, מחזקות את הרעיון שהשניים נמצאים במערכת יחסים, שלמרות שלא הוכרזה רשמית, נראית מתבקשת יותר ויותר.

במקביל למה שהתרחש ביציעים ומשך את תשומת הלב, על כר הדשא אמבפה לא מילא תפקיד מרכזי מתחילת המשחק, ופתח אותו על הספסל.

החלוץ הצרפתי נכנס למשחק בדקה ה-64, במצב של 1:2 לריאל, כשהוא מצטרף להתמודדות בשלב מתקדם יחסית.

הדרבי הסתיים ב-2:3 לבלאנקוס, כאשר אמבפה לא היה מעורב באף אחד מהמהלכים המשמעותיים על המגרש, אולם מחוצה לו נראה כי משהו מסקרן מתרחש. האם אקספוסיטו אכן אישרה את השמועות? כנראה שרק הזמן יגיד.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי