דניאל פרץ נחרץ: זאת האישה הכי יפה בעולם

במהלך הריאיון שהעניק ל"גרדיאן", שוער סאות'המפטון חשף פרטין נוספים על תחילת מערכת היחסים עם נועה קירל: "כשצפיתי באירוויזיון אמרתי - 'וואו, אני רוצה שהיא תהיה אשתי'"

(גודל טקסט)

הקשר בין דניאל פרץ לנועה קירל ממשיך לעורר עניין גם באנגליה. שוער סאות'המפטון העניק ריאיון מקיף ל"גרדיאן", ובין היתר חשף פרטים אישיים על תחילת מערכת היחסים בין השניים.

פרץ סיפר כי הכל התחיל כבר בזמן שצפה בהופעתה של קירל באירוויזיון 2023: "כשצפיתי באירוויזיון אמרתי: 'וואו, אני רוצה שהיא תהיה אשתי. היא האישה הכי יפה בעולם'". לדבריו, הקשר ביניהם החל מספר חודשים לאחר מכן.

נועה קירל ודניאל פרץ | אינסטגרם

השניים הפכו מאז לאחד הזוגות הבולטים בישראל, אך פרץ עצמו מודה בפערים בכל הנוגע להכרה והפרסום: "אין ספק שהיא האדם הכי מפורסם בישראל". לדבריו, מספר העוקבים של קירל ברשתות החברתיות אף עולה על זה של סאות'המפטון.

ב"סאן" הגדילו לעשות והשוו בין השניים לזוג בקהאם, ואף הדגישו בכתבה כי בדיוק כפי שדייויד בקהאם התאהב בוויקטוריה כשראה את הספייס גירלז על המסך, כך גם פרץ סימן לעצמו את קירל כשצפה בה באירוויזיון בליברפול.

עוד באותו נושא: דניאל פרץ, נועה קירל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי