שחקן הטניס היווני סטפנוס ציציפאס, שהשתתף בטורניר הידידות "Ultimate Tennis Showdown" בנים לפני שנסע למונטה קרלו, ענה על מספר שאלות קצרות של כתב מטעם הטורניר ברשתות החברתיות, ואחת מהן עסקה בהעדפתו האישית – האם היה רוצה שחברתו תהיה שחקנית טניס.
התשובה של ציציפאס הצליחה לעורר לא מעט עניין ברשתות החברתיות. הטניסאי היווני הודה: "אני מעדיף שחברה שלי לא תשחק טניס. תאמינו לי. גם אם אתם לא רוצים להודות שיש תחרות, תמיד יש".
אמירתו הישירה של ציציפאס הפכה במהרה לשיחת היום בקרב חובבי הענף. מי שלא נשארה אדישה הייתה פאולה באדוסה, חברתו לשעבר של היווני וטניסאית בעצמה, שהגיבה לפוסט ברשתות החברתיות עם ארבעה אימוג'ים מחייכים – תגובה קצרה אך כזו שלא נעלמה מעיני העוקבים.
מערכת היחסים בין השניים, שנחשבה לאחת המדוברות בסבב, הסתיימה כזכור בקיץ האחרון בטונים צורמים ומתוקשרים, כיאה לזוג טניסאים, אך נראה כי ההד הציבורי סביבה עדיין נמשך גם לאחר הפרידה.
מאוחר יותר, באדוסה התייחסה בעקיפין לנושא בערוץ היוטיוב של הטניסאית התוניסאית אונס ג'אבור, ואמרה: "התרגלתי להרבה דרמה סביבי. האנרגיה שהייתי שקועה בה בשנים האחרונות לא הייתה נכונה. אבל אתה לא רואה את זה עד שאתה רואה את זה".
מה דעתך על הכתבה?