בזמן שהשחקנים התחממו: היא גנבה את ההצגה בלוק אדום בולט במיוחד

עוד לפני שהמשחק יצא לדרך, לוק אחד בולט הצליח לגנוב את ההצגה ולהפוך לשיחת היום - עם אלפי תגובות ומבטים שלא הופנו דווקא לכדור

(גודל טקסט)

בזמן שהשחקנים של אטאלנטה ויובנטוס התחממו על הדשא באצטדיון בברגמו, אלאונורה אינקרדונה, אחת המגישות הבולטות בכדורגל האיטלקי, כבר משכה אליה את כל תשומת הלב – ולא במקרה. הלוק הבולט, יחד עם נוכחות שקשה להתעלם ממנה, הפכו את הברונטית בת ה-35 לנושא השיחה עוד לפני שריקת הפתיחה.

אינקרדונה הופיעה למשחק בחליפה אדומה מרשימה – בלייזר ומכנס מחויט – בשילוב חולצה לבנה ועקבים, ולרגע היה נדמה שהפוקוס זז מהדשא אליה. עם מיקרופון ביד וביטחון שממלא את המסך, היא הסתובבה על כר הדשא והשאירה את האוהדים מרותקים.

גם ברשת זה לא עבר בשקט. בתוך זמן קצר הפוסט שלה התמלא באלפי לייקים ותגובות, כשגולשים רבים לא חסכו במחמאות על המראה והסטייל.

עם יותר מ-1.4 מיליון עוקבים ובן זוג כדורגלן – קשר מילאן סמואלה ריצ'י – אינקרדונה כבר מזמן לא רק מגישה, אלא דמות שמביאה איתה עניין כמעט כמו המשחק עצמו. וגם הפעם, נדמה שהיא שוב הצליחה להסיט את תשומת הלב מהדשא אל הקווים.

עוד באותו נושא: אלאונורה אינקרדונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי