Sport1 Banner

"שורפות, מסנוורות, מפתות": אשת הכדורגלן שתגנוב את ההצגה במונדיאל 2026

play
האישה הכי יפה במונדיאל? ג'וליה צ'אנצ'ו | מסך, אינסטגרם
צפו: כוכב פיינורד נתן לאלג'יריה 0:1 מפתיע נגד הולנד 01:49

היא לא ג'ורג'ינה ולא אנטונלה, אבל בתקשורת הארגנטינאית כבר בטוחים שג'וליה צ'אנצ'ו, בת הזוג של בלם הנבחרת לאונרדו באלרדי, עומדת להיות אחת הכוכבות הגדולות ביציעים

(גודל טקסט)

המונדיאל לא שייך רק לכוכבים הגדולים שעל הדשא. בכל טורניר בסדר גודל כזה, גם היציעים הופכים למסלול אופנה אחד גדול, עם נשות הכדורגלנים שמצליחות לא פעם לגנוב לא פחות תשומת לב מהשחקנים עצמם.

בשנים האחרונות התרגלנו לראות שם שמות כמו ג'ורג'ינה רודריגס, ארוסתו של כריסטיאנו רונאלדו, ואנטונלה רוקוזו, אשתו של ליאו מסי, שהפכו לחלק בלתי נפרד מהעניין סביב הנבחרות. אבל רגע לפני המונדיאל הקרוב, נדמה שיש שם חדש שמצליח להפתיע גם בגזרה הזאת.

מדובר בג'וליה צ'אנצ'ו, בת הזוג האיטלקייה של בלם נבחרת ארגנטינה לאונרדו באלרדי. היא אמנם לא ארגנטינאית במקור, אבל במדינה כבר אימצו אותה במהירות, בין היתר בזכות הקשר שלה לשחקנה של מארסיי – וגם בזכות העובדה שאיטליה שוב לא תהיה חלק מהטורניר הקרוב.

באתר הארגנטינאי "פפראצי" לא חסכו במחמאות וסימנו את צ'אנצ'ו כאחת הנשים היפות ביותר שצפויות ללוות את המונדיאל. "זה סקנדל מוחלט", אמרו שם מי שראו אותה מקרוב, והוסיפו: "העיניים האלה שורפות, מסנוורות, מפתות". אחרים טענו כי "אי אפשר שלא להתפעל ממנה" כשהיא נכנסת למקום.

צ'אנצ'ו כבר מחזיקה ברזומה מרשים בעולם האופנה, מיוצגת על ידי סוכנות הדוגמנות Select Model Global, הצטלמה למותגים גדולים כמו Guess ואף הופיעה על שערי מגזינים. אז בזמן שהכוכבים הגדולים ינסו לעשות את העבודה על הדשא, נראה שביציעים כבר מסתמן קרב אחר לגמרי – מי תהיה האישה שתצליח לגנוב את ההצגה במונדיאל.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי