סאן מזרחי, בתו של אלון מזרחי, נחשבת לדוגמנית מצליחה בחו"ל. האב הוא סיפור הצלחה והתפוח לא נפל רחוק מהעץ במקרה הזה, כשהבת סאן מוכרת ברחבי אירופה ומדגמנת למותגי על. חלוץ העבר שיבח אותה בפודקאסט "הקוסם ובניו" אך הודה – מעולם לא הייתי בתצוגה שלה.
מזרחי סיפר על משפחתו: "אני כבר סבא, יש לי שלושה נכדים, הבת האמצעית סאן היא דוגמנית מצליחה. לפני חמש שנים היא הלכה ללמוד סטיילינג בשנקר, היא למדה והייתה נשואה לחמד של בחור. הגיע אליה מישהו בשם ניר חצרוני, סוכן, אמר לה שהוא יכול לעשות לה תמונות והוא מאוד מקושר בפריז, מה שיהיה יהיה".
על ההתקדמות של בתו: "עשו תמונות, שלח את זה ונדלקו עליה, אמרו לניר להביא את סאן לפריז וזה כאילו שריאל מדריד רוצה אותך. אני לא נוסע, היא הזמינה אותי הרבה פעמים, זה לא מעניין אותי. אנחנו בקשר טוב".
אייל ברקוביץ' נדהם מדברי חברו: "אתה לא הולך לראות את הבת שלך?! אבא שלך הגיע בכל משחק! אתה לא נורמלי! איך אתה לא הולך לראות אותה? זאת הבת שלך! כוכבת על! אתה חייב, אני אבוא איתך. זה מזכיר לי שבהצגה הגדולה שלי נגד מנצ'סטר יונייטד אבא שלי ישב ביציע, אתה יודע מה זה היה בשבילו?".
מה דעתך על הכתבה?