Sport1 Banner

תכבוש גם את המונדיאל? האוהדת הסקסית מהקופה אמריקה במסר לחאמס רודריגס

וונדי סאנצ'ס, אוהדת קולומביה שהפכה לתופעת רשת במהלך הטורניר ב-2024 בזכות הופעתה הייחודית ביציעים, חשפה את הערצתה לכוכב הקולומביאני: "לא חשבתי שזה ימשוך כל כך הרבה תשומת לב". מאז צברה יותר מ-360 אלף עוקבים ברשתות החברתיות

(גודל טקסט)

וונדי סאנצ'ס הפכה לאחת הדמויות המדוברות ביותר סביב נבחרת קולומביה במהלך קופה אמריקה 2024. לפי "The Sun", אוהדת הנבחרת זכתה לפרסום עולמי לאחר שהופיעה באחד ממשחקי הטורניר בתלבושת ייחודית שכללה בגד ים שלם וכיסוי ראש מעוטר בנוצות, מראה שהפך במהירות לוויראלי ברשתות החברתיות.

בעקבות החשיפה הגדולה, אוהדים רבים ביקשו להצטלם עמה במהלך משחקי הנבחרת. סאנצ'ס סיפרה על הרגע שבו הכול התחיל: "הייתה לי את התלבושת הזו מצילומים שעשיתי. לקחתי סיכון כשהחלטתי ללבוש אותה למשחק של הנבחרת. לא חשבתי שזה ימשוך כל כך הרבה תשומת לב".

וונדי סאנצ'ס | צילום מסך, אינסטגרם

אהבתה לנבחרת קולומביה הייתה ברורה לאורך כל הטורניר, אך בריאיון שפורסם ברשת נשאלה האם יש לה מסר לאחד משחקני הסגל והשיבה: "כן, לחאמס רודריגס. הוא פאפאסיטו". מדובר בביטוי ספרדי המשמש כמחמאה פלרטטנית לאדם שנחשב למושך במיוחד.

קולומביה הגיעה עד לגמר הטורניר לפני שנכנעה לארגנטינה של ליאונל מסי, אך עבור סאנצ'ס החשיפה שקיבלה במהלך הקופה הפכה אותה לכוכבת רשת של ממש. כיום היא מחזיקה ביותר מ-360 אלף עוקבים, ורבים כבר תוהים האם תחזור להופיע עם אותה תלבושת שזיכתה אותה בפרסום עולמי גם בטורנירים הבאים.

וונדי סאנצ'ס | צילום מסך, אינסטגרם

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי