Sport1 Banner

השדרים הישראלים לחצו את ידו של מסי – והרשת אכולה מקנאה

play
דור הופמן ומאור מליקסון לוחצים את ידו של ליאונל מסי | צילום מסך, מתוך X (לשעבר טוויטר)
צפו: ליאו מסי כבש צמד היסטורי, ארגנטינה ניצחה 0:2 את אוסטריה

לאחר הצמד שסידר לארגנטינה 0:2 על אוסטריה, לחץ הכוכב את ידם של מליקסון ודור הופמן, שהודה: "אני לא מתקלח, אקח את זה איתי לעד"

(גודל טקסט)

עולם הכדורגל קיבל הערב (שני) עוד הופעה מופתית של ליאונל מסי. אחרי השלושער מול אלג'יריה, סיפק צמד מול אוסטריה, העלה את מאזנו לחמישה שערים, הפך למלך שערי המונדיאלים בכל הזמנים ולא פחות חשוב – סידר לארגנטינה 0:2 ואת הכרטיס לשלב הנוקאאוט.

בסיום המשחק, קיבלו אנשי כאן11 וספורט1 מאור מליקסון דור הופמן רגע שלא ישכחו לעולם: הכוכב הגדול בתבל לחץ את ידם. מיותר לציין שברשת לא נותרו אדישים.

"לא משנה מה תשאלו אותי, אני לא יודע לדבר פתאום, אני מרגיש שאני לא בעולם הזה בכלל", סיפר הופמן לאולפן המונדיאל של ספורט1. "מסי לחץ לי את היד. אני לא יכול לתאר את זה. הוא נבחר לשחקן המצטיין, עמדתי, חשבתי שאגיד לו תודה – והוא לחץ לי את היד. אני לא מתקלח. הוא לא נראה אנושי – הוא בגובה שלך פחות או יותר, אבל משהו בו לא נראה אנושי. כשהוא לחץ לי את היד, איבדתי את זה לגמרי. הזכות הזאת להיות קרוב אליו ולגעת בו – מדהים. אני אדם מבוגר עם ילדים וזה עדיין מרגש אותי בצורה קיצונית. אני אקח איתי את זה לעד".

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל

"אני מאוד שמח מהניצחון מעל הכול", אמר מסי בסיום ה-0:2 החשוב. "זה היה קריטי, קשה ומאבק גדול, וזה נותן לנו שקט נפשי לקראת מה שמצפה לנו בהמשך. במונדיאל הזה כל המשחקים מאוד שקולים, מאוד אינטנסיביים. אני נהנה מהרגע הזה ומחכה לחגוג אותו לצד חבריי לנבחרת".

מלכי שערי המונדיאל בכל הזמנים

* ליאונל מסי 18 (28 משחקים)

* מירוסלב קלוזה 16 (24 משחקים)

* רונאלדו 15 (19 משחקים)

* גרד מולר 14 (13 משחקים)

* קיליאן אמבפה 14 (15 משחקים)

* ז'יסט פונטיין 13 (6 משחקים)

* פלה 12 (14 משחקים)

* שנדור קוצ'יש 11 (5 משחקים)

* יורגן קלינסמן 11 (17 משחקים)

* הלמוט ראן 10 (10 משחקים)

* גארי ליניקר 10 (12 משחקים)

* גבריאל באטיסטוטה 10 (12 משחקים)

* תיאופילו קוביאס 10 (13 משחקים)

* תומאס מולר 10 (19 משחקים)

* גרז'גורז לאטו 10 (20 משחקים)

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי