ג'ורג'ינה רודריגס כבר רגילה להעלות תמונות שמושכות תשומת לב, אבל הפעם היא שלחה את מיליוני העוקבים שלה באינסטגרם לטירוף עם סדרת תמונות חדשות ממיאמי. היא הגיעה לדרום פלורידה כדי לתמוך ברונאלדו בניסיונו לזכות במונדיאל עם פורטוגל, ובמהלך שהותה שיתפה תמונות שלה משתעשעת על החוף וגם נהנית מהנופים היוקרתיים של העיר.
בפוסט, שהגיע לכמעט 75 מיליון עוקבים, מדור התגובות התמלא במחמאות. בין היתר נכתב: "אני אוהב את זה", "מדהימה", "כמה יפה", "כל כך יפה ואלגנטית" ו"מדהימה". ג'ורג'ינה צפויה לטוס בימים הקרובים לטורונטו כדי לצפות במשחק של פורטוגל מול קרואטיה בשלב 32 האחרונות.
ב"סאן" דווח כי ג'ורג'ינה ורונאלדו, שנמצאים בזוגיות כמעט עשור, צפויים להתחתן בספטמבר. רונאלדו, בן ה-41, הציע לה נישואין באוגוסט האחרון עם טבעת אירוסין בשווי של כ-3.7 מיליון ליש"ט. ג'ורג'ינה סיפרה בריאיון למגזין "Elle" כי הייתה המומה מהטבעת: "זה המינימום שהוא יכול היה להציע לי אחרי עשר שנים של המתנה", והוסיפה כי לקח לה זמן לעכל את גודל האבן ואף לא פתחה אותה באור השמש עד למחרת.
מה דעתך על הכתבה?