מיקיילה דמייטר, הדוגמנית הקנדית ושוערת ההוקי קרח לשעבר, שכונתה בעבר "הספורטאית הסקסית בעולם", נמצאת במרכז שמועות על זוגיות עם כוכב הגולף ברייסון דה-שאמבו. לפי דיווח של "GolfMagic", השמועות סביב השניים התחזקו בשבועות האחרונים, אך אף אחד מהם לא אישר בפומבי כי הם נמצאים במערכת יחסים, ולכן בשלב זה מדובר בספקולציה בלבד.
השמועות התגברו בעקבות הופעתה של דמייטר בטורניר LIV Golf ניו יורק שנערך בשבוע שעבר במועדון הגולף הלאומי טראמפ בדמינסטר. דמייטר נראתה במקום עם תג אורח של LIV Golf סביב צווארה, ובאחד הפוסטים שלה מחדר המלון ניתן היה להבחין בכובע של קבוצתו של דה-שאמבו, Crushers GC, ברקע.
דה-שאמבו ודמייטר גם עוקבים זה אחר זו באינסטגרם, והשילוב בין הנוכחות שלה באירוע, הזיקה שנראתה לקבוצתו של דה-שאמבו ופוסטים נוספים ברשתות החברתיות הגביר את הסקרנות סביב האפשרות כי השניים מנהלים קשר רומנטי.
דמייטר, קנדית במקור, שיחקה בעבר הוקי קרח בתפקיד שוערת, לפני שפנתה לקריירה כדוגמנית וכאושיית רשת. כיום היא מחזיקה בכ-3 מיליון עוקבים באינסטגרם, לצד קהל גדול ב-X ובטיקטוק, שם היא מפרסמת תכנים באופן קבוע. בנוסף, יש לה אתר אינטרנט משלה.
במהלך האירוע בדמינסטר, נראה כי דמייטר עקבה מקרוב אחר הנעשה סביב דה-שאמבו. הוא סיים במקום ה-38 במשותף בתחרות האישית, אך התאושש בהמשך עם הופעה משופרת וסייע ל-Crushers GC לזכות בתחרות הקבוצתית.
למרות כל הרמזים שנאספו ברשתות החברתיות, נכון לעכשיו אין אישור רשמי לזוגיות. כפי שמדגיש גם "GolfMagic", עד שדה-שאמבו או דמייטר יאשרו זאת בעצמם, השמועות נותרות בגדר ספקולציה.
מה דעתך על הכתבה?