המרכז לטניס אירח ילדים מהדרום

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

בעקבות המצב הביטחוני, הגיעו כ-60 ילדים מבאר שבע להתאמן במרכז ברמת השרון

(גודל טקסט)

מאת: מערכת ספורט2       צילום: לידור גולדברג, המרכז לטניס בישראל

 

 

ברגעי מלחמה, עם ישראל תמיד מוכיח את גדולתו וטוב הלב שלו: בעקבות המצב הביטחוני בדרום, לא ניתן לקיים כעת פעילות טניס מוסדרת בשלושה מרכזים של המרכז לטניס בישראל – באר שבע, אופקים ואשקלון. לאחר הערכת מצב של גורמי הביטחון הוחלט גם שלא לקיים פעילות קייטנות, ולכן מחנות האימונים המתקיימות במרכזים בספק וגם אימוני אחר הצהריים לחוגי הטניס ולתוכניות התחרותיות.

 

בזכות העובדה שלמרכז לטניס בישראל יש 14 סניפים ברחבי ישראל, מערד בדרום ועד קריית שמונה שבצפון, התגייסו מנהלי המרכזים לאירוח ילדי הדרום, בדיוק כמו במבצע "עמוד ענן" לפני כשנתיים. היום הגיעו כ-60 ילדים המשתתפים במחנות האימונים במרכז הטניס בבאר שבע, יחד עם מאמניהם, כדי לשחק על מגרשי החימר במרכז הטניס ברמת השרון ולקיים אימונים ותחרויות במשך היום.

 

מנהל המרכז ברמת השרון הציע את הפנימייה לצורך לינה ומגרשים לאימונים בשעות היום לאירוח עשרות ילדים. גם במרכזים נוספים דוגמת חיפה, טבריה וקריית שמונה מתארגנים הורים של ילדי המרכז על מנת לארח את ילדי הדרום, כאשר במלחמת לבנון השנייה היו אלה תושבי הדרום שאירחו את ילדי הצפון.

 

במרכז הטניס בירושלים כבר מתארגנים לאירוח ילדי אופקים וגם המרכזים בת"א, יפו, עכו ויקנעם הציעו לארח כאשר המטרה היא שלא יהיה ילד אחד מהדרום שירצה להתארח באחד המרכזים ולא יוכל. יש לציין שבכל 14 המרכזים של המרכז לטניס בישראל קיימות מיגוניות נגד מטחי הרקטות הודות לתרומות של יהודים יקרים מחו"ל.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי