בתור לוחם ישראלי ב-UFC, נתן לוי דואג לספק הסברה בינלאומית באופן קבוע. בחשבון האינסטגרם שלו הוא חשף את פניו של ברייס מיטשל, שאמר דברים קשים מאוד על העם היהודי. בין הדברים המחרידים: "אני חושב שהיטלר היה בן אדם טוב, הוא נלחם עבור המדינה שלו כשרצה לטהר אותה מהיהודים החמדנים. היהודים הרסו לו את המדינה והפכו את הילדים להומוסקסואלים".
לוי לא נשאר חייב וכתב שני פוסטים זועמים. לאחר שמיטשל אמר שהוא יהפוך את פלויד מייוות'ר ל"כלבה שלו" אם יהיו יחד בתא בכלא, פרסם הישראלי: "אירוני שמי שכל כך רוצה להיות יחד עם מייוות'ר באותו תא מאשים את היהודים ב'הפיכת הילדים להומוסקסואלים'".
בנוגע להערות המחרידות שמבזות את השואה, לוי כתב: "בחרת לקחת את הבמה ולהפיץ שנאה או שרצית ליצור כותרת. ברכות, יצרת אותה. בכל מקרה, בפעם הבאה שניפגש אתה מוזמן לשמוע קצת על ההיסטוריה והתרבות היהודית ממקור ראשון. האופציה השנייה היא שתקרא לי 'יהודי חמדן' ואז נראה מה יקרה לך".
בפוסט השני שהעלה לוי הוא התייחס ספציפית לביזוי השואה מצד מיטשל: "אין שום הצדקה לכך! שליש מכל היהודים בעולם נהרגו, הודות ל'חבר שלך'. אעשה את זה פשוט בשביל כולם – תשמרו על הפה שלכם ואל תדברו יותר על העם שלי".
מה דעתך על הכתבה?