עם גיבור מפתיע: פנאתינייקוס החסרה דרסה לפני מכבי תל אביב

play
קוסטאס סלוקאס שחקן פנאתינייקוס | GettyImages
תקציר פנאתינייקוס כדורסל 02:00

אלופת אירופה הסתדרה בסגל חסר עם 70:98 על לאבריו לפני המפגש מול הצהובים ביורוליג. אלכסנדרוס סמודורוב, שמועמד להגיע לדראפט, בלט עם 24 נקודות

במחזור היורוליג הקרוב פנאתינייקוס אלופת אירופה תפגוש את מכבי תל אביב ותנסה לעצור את רצף הניצחונות המפתיע של הצהובים. היום (ראשון) היוונים התפוצצו כצפוי בליגה היוונית על לאבריו עם 70:98 ושמרה על המאזן המושלם שלה.

הירוקים חסרו הרבה מאוד שחקנים פצועים כמו מתיאס לסור, ג'די עוסמאן, ועומר יורטסבן, אבל קיבלו הופעה מרשימה מאלכסנדרוס סמודורוב, שמועמד לדראפט ה-NBA, וקבע שיא קריירה עם 24 נקודות.

שחקן פנאתינייקוס קוסטס סלוקאס
ניצחון מתוק. סלוקאס | אימג'בנק GettyImages, Roberto Finizio

ב"אולם השלום והידידות", אולימפיאקוס הביסה את פאניוניוס 64:95. לק פיטרס קלע 31 נקודות למנצחים וקבע שיא עונתי לאדומים, שסובלים ממכת פציעות קשה וחסרו בין היתר את ניקולה מילוטינוב, לוקה וילדוסה, תומאס ווקאפ ואפילו סייבן לי, אבל הסתדרו בקלות מול יריבה חלשה מאוד.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי