זו כנראה תחזית הדראפט הכי פחות מחמיאה שבן שרף קיבל

play
בן שרף | GettyImages, Harry Langer/DeFodi Images
דימיטריס איטודיס חוגג עם אוהדי הפועל תל אביב בנתב"ג 00:39

באתר NBADRAFT הציבו את הישראלי במקום ה-43 בלבד במוק העדכני שלהם, והשוו אותו לשחקן ששיחק 85 משחקים ב-NBA. ואיפה דני וולף?

(גודל טקסט)

בשיאו, הצליח בן שרף להשתחל לעשירייה הראשונה בחלק מהמוק דראפטים המובילים בעולם. אלא שבחודשים האחרונים נמצא היהלום הישראלי בנסיגה מסוימת בכל הנוגע לתחזיות הדראפט, והגדילו לעשות באתר NBADRAFT, שם הציבו אותו במקום ה-43 בלבד בעדכון האחרון שלהם.

שרף לא נכלל ברשימת עשרת השחקנים הבינלאומיים המוכשרים ביותר במחזור שלו (2006) וקיבל השוואה לא מאוד מחמיאה בדמות רוקו לני אוקיץ' (85 משחקים ב-NBA במדי טורונטו ומילווקי). עם זאת, בסיכום דו"ח הסקאוטינג עליו נכתב כי "התחושה שלו למשחק, האינסטינקטים כמנהל משחק והתפוקה שלו ברמה אירופית גבוהה הופכים אותו לכישרון מעניין. אם הג'אמפר שלו יהיה יציב יותר, יהיה לו עתיד ב-NBA".

במוק דראפט האחרון של "פוקס ספורטס", הציבו את שרף במקום ה-21 – שם תבחר וושינגטון: "לוויזארדס היה ניסיון מגוון עם שחקנים בינלאומיים. אלכס סאר מבטיח מאוד, דני אבדיה הפך לשחקן סולידי ויאן וסלי היה פלופ. שרף מזכיר גרסה גבוהה יותר של גוראן דראגיץ'".

בן שרף, אולם
בן שרף | GettyImages, Harry Langer/DeFodi Images

דני וולף הוצב במקום ה-20 ב"פוקס ספורטס", שם תבחר מיאמי, אך נטען כי "היכולות שלו כסקורר וכמוסר אולי ישלחו אותו לסיום הלוטרי". ב-NBADRAFT, אגב, גם וולף מדורג הרבה נמוך יותר מאשר במוק דראפטים אחרים – במקום ה-33.

עוד באותו נושא: בן שרף, דני וולף

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי