הלייקרס ניסו להוביל את לברון לפרישה? "המלחמה הקרה ביניהם ממשיכה"

מצב החוזה של לברון ג'יימס מעיד על כך שימיו ב-NBA קרובים לסופם, כך טען הפרשן סקיפ ביילס: "מפריע לו כמעט באותה מידה כמו שמייקל ג'ורדן מוכרז כ-GOAT הבלתי מעורער"

(גודל טקסט)

העובדה שלברון ג'יימס בחר לממש את אופציית השחקן בחוזה שלו לוס אנג'לס לייקרס, והוא לא חתום מעבר לעונה הקרובה, היא סימן לכך שימיו במועדון, ואפילו ב-NBA, קרובים לסיומם. כך חושב לפחות הפרשן סקיפ ביילס.

לארח שהכוכב בן ה-39 מימש את האופצייה שלו, השווה 52.6 מיליון דולר, ביילס טען כי ה-GM של של הלייקרס, רוב פלינקה, ניסה להוביל בעדינות את ג'יימס לפרוש, כאשר אמר שהוא מאחל שהסיפור של לברון יסתיים בסגול וזהב. "המלחמה הקרה בין לברון ללוס אנג'לס לייקרס ממשיכה בשבוע שעבר, אם שמתם לב, רוב פלינקה ניסה להוביל את לברון לפרישה, להכרזה על פרישה", טען ביילס.

לברון ג'יימס | Ronald Martinez

על פי הפרשן, הנהלת הלייקרס לא הציעו לג'יימס הארכת חוזה, מה שהוביל אותו לבחור באופציית השחקן עבור העונה הקרובה. הוא סבור שהקונפליקט "מפריע לו כמעט באותה מידה כמו שמייקל ג'ורדן מוכרז כ-GOAT הבלתי מעורער".

בניגוד לטענות ביילס, ג'יימס הפגין אנרגיה חיובית ביום התקשורת של הלייקרס. כשנשאל על המשכת הקריירה לעונה ה-23, הוא אמר: "הדברים שעדיין דוחפים אותי הם העובדה שהאהבה למשחק עדיין גבוהה. האהבה לתהליך אפילו יותר גבוהה".

ג'יימס הוסיף כי הוא נרגש מהאפשרות לשחק לצד לוקה דונצ'יץ', וטען שלא מטרידה אותו העובדה שאין לו חוזה אחרי עונת 2025/26. "האימונים שלי והעבודה על הגוף שלי והניסיון להגיע לרמה הקרובה ביותר ל-100% מדי שנה זה דבר יפה בשבילי", הצהיר.

למרות טענות ביילס על מתח בין השחקן והנהלה, שפת הגוף והתבטאויות של ג'יימס ביום התקשורת העידו על גישה חיובית וללא סימני חיכוך עם הקבוצה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי