יונתן אלון: "צריך להיות צנועים". הארפר: "אנחנו בקצב מצוין"

play
| אתר רשמי, מיכל בן גיגי, הפועל ירושלים
צפו: הפועל ירושלים שייטה בוונציה עם 66:98 ורשמה ניצחון יורוקאפ שישי בר 02:51

מאמן הפועל ירושלים "גאה באיך ששיחקנו" מול ונציה. איש המשחק הוסיף אחרי ניצחון נוסף: "חזרנו היטב מהפגרה, מבינים את המטרות"

(גודל טקסט)

הפועל ירושלים לא התקשתה לרגע הערב (חמישי) באיטליה, כשהביסה את ונציה 66:98 – ניצחון יורוקאפ שישי ברציפות, שסידר לה מאזן 2:7 במפעל. קאדין קרינגטון, ג'ארדן הארפר ויובל זוסמן לא הותירו ליריבה שום סיכוי, ובשבוע הבא תשוב סוף סוף קבוצתו של יונתן אלון הביתה – באמת הביתה – כשתארח בארנה את המבורג. "אני גאה באיך ששיחקנו, אבל צריכים להיות צנועים ולהמשיך לעבוד קשה", סיכם יונתן אלון.

שחקני הפועל ירושלים עם יונתן אלון
| אתר רשמי, מיכל בן גיגי, הפועל ירושלים

איש המשחק הארפר הוסיף: "אני שמח שניצחנו, אנחנו בקצב מצוין כקבוצה. חזרנו היטב מהפגרה ואני מקווה שנמשיך ככה לחצי השני של היורוקאפ, לקראת הפלייאוף. זה תהליך, אנחנו מבינים את המטרות שיש לנו וצריך לתת מאמץ גדול בכל משחק, כדי שנהיה מוכנים בהמשך העונה".

עוד באותו נושא: הפועל ירושלים, יונתן אלון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי