בעוד קצת יותר מחודשיים יתקיים באולם הביתי של לוס אנג'לס קליפרס משחק האולסטאר השנתי בין כוכבי ליגת ה-NBA, כשהשאלה המרכזית עבור קהל האוהדים הישראלי היא כמובן – האם דני אבדיה יזכה לכבוד ויהיה חלק מהמשחק היוקרתי?
לפי פתיחת העונה שלו עם פורטלנד והמספרים הנהדרים שהוא מציג – 25.8 נקודות למשחק, 7.2 כדורים חוזרים ו-6.3 אסיסטים – לישראלי יש סיכוי לא רע בכלל להיבחר בסגל קבוצת העולם, כשבפורמט החדש ייבחרו בסך הכל 24 שחקנים עם שתי קבוצות של ארצות הברית וקבוצת שאר העולם אחת.
באתר "The Score" דווקא פחות אופטימיים לגבי הסיכוי של אבדיה להגיע לאולסטאר, כשבבחירת הקבוצות הנוכחית הוא נותר מחוץ לסגל יחד עם שחקנים כמו פסקל סיאקם, פרנץ ואגנר וג'מאל מארי, בעוד מי שהצטרפו לכוכבים ברורים כמו שיי גילג'ס-אלכסנדר, לוקה דונצ'יץ', יאניס אנטטוקומפו וניקולה יוקיץ' הם ויקטור וומבניאמה, אלפרן שנגון, לאורי מרקאנן וג'וש גידי.
בקבוצות של ארצות הברית מחמיצים, נכון לעכשיו, את המקום שלהם בסגל שחקנים כמו פאולו באנקרו, אוסטין ריבס וג'יילן ג'ונסון.
מה דעתך על הכתבה?