פנאתינייקוס נקמה אמש (שלישי) בפנרבחצ'ה על ההפסד בפיינל פור אשתקד, עם 77:81 בחוץ. עם תום המשחק, סגר חשבון ארגין עתמאן עם אוהדי המארחת ואמר: "פנרבחצ'ה עלתה ליתרון של 9-10 נקודות ואיבדנו שליטה על המשחק. באותו שלב כל הטורקים, 10,000 אוהדי פנרבחצ'ה, התחילו לשיר בטורקית, בצורה מאוד חזקה ולא מחונכת, נגד אמא שלי בת ה-87.
"ואז אלוהים עזר לנו. השחקנים התחילו לקלוע, התחילו לשחק הגנה אגרסיבית, ואלוהים עזר לנו – ונתנו שוב את התשובה על המגרש. אני מאוד מאוכזב. אני מאוד מאוכזב מכך שהאנשים הלא מחונכים האלה שרו את השיר הזה נגד אמא שלי, ואני חושב שהיורוליג חייבת לנקוט פעולה, להציב מישהו שמבין את שפת הקבוצה המקומית באולמות כאלה. זה לא הוגן בכדורסל. אנחנו משחקים כדורסל. אני גאה להיות מאמן נבחרת טורקיה, גאה במה שאני עושה כאן, אבל 10,000 האנשים האלה – הם אנשים לא מחונכים".
Ergin Ataman expressed deep disappointment after hearing disrespectful chants from Fenerbahce fans directed at his mother ?️
— BasketNews (@BasketNews_com) December 16, 2025
Ataman's full message: https://t.co/qMP71byqVR pic.twitter.com/t3bYUFzks4
בנאום שסיפק בחדר ההלבשה אחרי הניצחון, אמר לשחקני פנאתינייקוס: "עבודה טובה מאוד. עשינו מאמץ גדול. אולי לא שיחקנו את המשחק הכי טוב שלנו, אבל שיחקנו חכם. וגם תודה לכם, כי במחצית השנייה לא פתחנו טוב. וכשהם עלו ליתרון של 10 נקודות – אתם אולי לא מבינים את זה, אבל השחקנים הטורקים מבינים: 10,000 איש התחילו לצעוק "שאמא שלך תלך להזד**ן במשך הרבה זמן. ואתם עניתם על המגרש! תודה לכולכם!"
מה דעתך על הכתבה?