בפרק האחרון של הפודקאסט No Fouls Given דנו שחקני העבר דני גרין ופול פירס בין היתר גם בדני אבדיה – ובפרט בטענות של יוסטון, לפיהן כוכב פורטלנד נהנה משיפוט לטובתו.
"הוא מוביל את הליגה במהלכים של סל ועבירה", אמר גרין, אלוף ה-NBA לשעבר. "הוא מהיר מאוד, והוא לא עוצר – אם אתה נכנס לו במסלול זה עבירה, או סל ועבירה. הוא אתלטי, הוא מגיע לטבעת וגם מטביע. הוא הבחור העיקרי בפורטלנד, אז יש עליו יותר עיניים, אבל הוא לא מקבל שריקות כמו לוקה דונצ'יץ'. הוא צריך להיות באולסטאר, אני לא חושב שהוא מקבל שריקות 'פוליטיות'".
פול פירס הוסיף: "ככל שאתה חודר יותר, כך יש סיכוי גבוה יותר שמישהו יכניס את היד. כל המגע נמצא בצבע. אני הובלתי את הליגה בזריקות עונשין – הייתי אגרסיבי, נכנסתי לצבע".
הישראלי, שנמצא בעיצומה של עונה יוצאת דופן, מעמיד ממוצעים עונתיים של 26.1 נקודות (46.8 אחוז מהשדה, 35.5 אחוז ל-3, 80.1 אחוז מהעונשין), 7.1 ריבאונדים, 6.9 אסיסטים ו-3.9 איבודים לערב.
מה דעתך על הכתבה?