לאחר שדווח באיטליה שאלסנדרו פאיולה מועמד למכבי תל אביב והפועל ירושלים, בדיווח חדש של "ספורטנדו" המקומי נטען שיש פייבוריטית חדשה להחתימו – הכוכב האדום בלגרד. הרכז של וירטוס בולוניה, שגדל במועדון, לא צפוי להאריך את חוזהו.
פאיולה, קפטן וירטוס, נקשר בשבועות האחרונים למספר קבוצות. למרות שבאיטליה טענו תחילה שהוא מועמד להפועל ירושלים, עודכן שהקבוצות שהתעניינו מעבר לכוכב האדום הן: מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, אולימפיה מילאנו וריאל מדריד. במקביל, האפשרות שיעבור למונאקו, שנראתה ריאלית בעבר, ירדה מהפרק בעקבות חוסר יציבות כלכלי במועדון הצרפתי.
גם מאמן ריאל מדריד, סרג'יו סקאריולו, שמכיר היטב את פאיולה מתקופתם המשותפת בבולוניה, מעריך אותו מאוד. עם זאת, נכון לעכשיו ההתעניינות המשמעותית ביותר מגיעה מהכוכב האדום – שנמצאת בעמדה המובילה במירוץ.
פאיולה גדל בוירטוס מאז גיל 15 והפך לאחד הסמלים של המועדון. הוא נחשב לרכז שמצטיין בניהול משחק ובהגנה אגרסיבית, אך פחות יציב בקליעה. העונה ביורוליג הוא מעמיד ממוצעים של 4 נקודות למשחק (51.7% לשתי נקודות, 27.1% לשלוש ו-66.7% מהקו), לצד 4.2 אסיסטים, 2.3 ריבאונדים ו-1.1 חטיפות.
בליגה האיטלקית הוא מציג מספרים מעט גבוהים יותר עם 6.1 נקודות, 4.8 אסיסטים, 2.1 ריבאונדים ו-1.5 חטיפות בממוצע למשחק.
מה דעתך על הכתבה?