הג'נרל מנג'ר של פורטלנד טריילבלייזרס, ג'ו קרונין, נשאל לגבי הבעיה הגדולה ביותר של הקבוצה בריאיון היציאה שלו לפגרה, וענה: "אני חושב שהבעיה הגדולה ביותר שלנו היא פשוט חוסר עקביות".
בפועל, הבלייזרס סיימו שלישיים מהסוף באחוז הזריקות מעבר לקשת בעונה הסדירה ושניים מהסוף בפלייאוף, וצברו את מספר איבודי הכדור הגבוה ביותר בליגה בפער ניכר.
עם זאת, הכניסה לפלייאוף פתחה אפשרויות חדשות. בחירת הדראפט של הקבוצה לשנת 2026 הועברה לשיקגו בולס, מה שהופך את כל הבחירות העתידיות לנכסים סחירים. הבלייזרס מחזיקים כעת ב-15 בחירות והחלפות עד 2032 – המצב העשיר ביותר בהיסטוריה האחרונה של המועדון.
המיקוד העיקרי לקיץ יהיה חיזוק הסביבה של אולסטאר הקבוצה, דני אבדיה. הישראלי דורג ראשון בניסיונות חדירה למשחק בעונה שעברה, ושלישי באחוז האסיסטים בין 25 השחקנים המובילים – אך ביצועיו תלויים בשחקן משלים איכותי שיסיים את הזריקות הפתוחות.
המועמד המועדף שהוזכר באתר "Rip City Project", הוא טריי מרפי מניו אורלינס פליקנס – קלע בווליום גבוה, מגן מצוין, ובן 25 בלבד, כמו אבדיה. הפליקנס, הנמצאים בתהליך בנייה מחדש ורעבים לבחירות דראפט, מהווים שותפי סחר אידיאלים. הבעלים החדש של הבלייזרס, טום דאנדון, כבר הצהיר שהוא מוכן לפעול בנחישות על מנת להנחית שחקן מנצח בקבוצה – מה שמבטיח קיץ מרגש לאוהדי פורטלנד.
מה דעתך על הכתבה?