אוהד ברצלונה כתב את מי היה מחתים לפני מייק ג'יימס – כוכב מונאקו עקץ בתגובה

על רקע הדיווחים שהקטלונים סימנו אותו כמועמד המוביל לתפקיד הרכז, האוהד ציין לפחות 14 שמות שהיה מעדיף לפני ג'יימס - כולל אחד מהפועל ירושלים. כוכב מונאקו לא נשאר חייב והסעיר את הרשת

(גודל טקסט)

לאחר שדווח כי ברצלונה סימנה את מייק ג'יימס כאופציה מובילה לעמדת הרכז במידה והחתמת סילבן פרנסיסקו לא תצא אל הפועל, אחד מאוהדי הקבוצה הקטלונית הביע את חוסר שביעות רצונו, וציין בפוסט ברשת X לפחות 14 שחקנים שהיה מחתים לפני כוכב מונאקו.

בין השמות הבולטים ברשימתו של האוהד נמנו כוכבי ה-NBA, פאטי מילס ודאנטה אקסום האוסטרלים, טי ג'יי שורטס מפנאתינייקוס, חברו של ג'יימס למונאקו מתיו סטראזל, כוכב הפועל ירושלים ג'ארד הארפר, ואפילו קנדריק דייויס – המשחק בליגה האוסטרלית.

אלא שכעבור מספר שעות, ג'יימס עצמו הסעיר את הרשת והגיב לאותו אוהד בעקיצה חריפה, כשציטט את הפוסט וכתב: "אתה תהיה המנג'ר הגרוע ביותר אי פעם. שמח שאתה רק בן אדם בטוויטר חחח".

התגובה העוקצנית גררה אחריה שלל תגובות מאוהדים אחרים, כשחלקם תמכו בכוכב מונאקו וחלקם הוסיפו לביקורת נגדו – שהוא "שכיר חרב" מבוגר ולא עושה מספיק הגנה. ג'יימס הוסיף להגיב לרובם, טען שהרשימה "מגוחכת" ושהנרטיב לפיו הוא לא עושה הגנה "חייב להיעלם".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי