מתיאס לסור, סנטר פנאתינייקוס, נבחר היום (שבת) לשחקן המצטיין של המחזור הרביעי ביורוליג, לאחר שהוביל את קבוצתו לניצחון משכנע 74:92 על פנרבחצ'ה. הצרפתי הציג יכולת מרשימה בשני צידי המגרש וסיים את ההתמודדות עם מדד יעילות של 30.
לסור קלע 19 נקודות, עם 6 מ-9 לשתי נקודות ו-7 מ-10 מקו העונשין, והוסיף שמונה ריבאונדים, אסיסט, חסימה וחטיפה. הופעתו סייעה לירוקים לרשום ניצחון מרשים על הקבוצה הטורקית ולשמור על מאזן מושלם, והעניקה לו את התואר האישי.
עם זאת, לסור לא היה השחקן שרשם את מדד היעילות הגבוה ביותר במחזור. מוזס רייט מאולימפיה מילאנו סיים עם מדד 32, אך קבוצתו הובסה 97:79 בידי מכבי תל אביב. גם כריס דוארטה מבאסקוניה הקדים את הצרפתי עם מדד 31, אלא שקבוצתו הפסידה בביתה 92:84 לבשיקטאש.
כך, אף ששני שחקנים רשמו מדד גבוה משלו, לסור זכה בתואר ה-MVP של המחזור הרביעי, לאחר שהיה בעל מדד היעילות הגבוה ביותר מבין השחקנים שקבוצותיהם ניצחו.
מה דעתך על הכתבה?