שארלוט החתימה את ג'פרסון

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הקבוצה של הבעלים מייקל ג'ורדן, סיכמה הלילה עם הסנטר שצפוי להרוויח סכום של 41 מיליון דולר בשלוש שנים

(גודל טקסט)

מאת: ערן ויצמן                  צילום: Gettyimages

 

שארלוט בובקאטס, הקבוצה של הבעלים מייקל ג'ורדן, סיכמה הלילה עם הסנטר אל ג'פרסון שצפוי להרוויח סכום של 41 מיליון דולר בשלוש שנים.

 

לשחקן תהיה אפשרות להשתחרר מהחוזה לאחר השנה השנייה. ג'פרסון מגיע לשארלוט אחרי שלוש עונות מוצלחות בשורות יוטה ג'ז בהן הפך לאחד השחקנים היעילים בליגה ורשם ממוצעים גבוהים ביותר.

 

בעונה החולפת רשם ג'פרסון ממוצעים של 17.8 נקודות, 9.2 ריבאונדים והפך לאחד השחקנים החופשיים המבוקשים ביותר.

 

בשארלוט מקווים מאד שהחתימה של ג'פרסון תעזור לקבוצה לבנות משהו אחר ולעזור לקבוצה להיבנות מחדש לטווח הרחוק.

 

ארל קלארק ששיחק בעונה החולפת בלוס אנג'לס לייקרס, הגיע להסכם עם קליבלנד קבלירס ויחתום על חוזה בקבוצה ב-10 ביולי ויקבל 9 מיליון דולר לשנתיים כשבשנה השנייה תהיה לקליבלנד אפשרות לצאת מהחוזה.

 

בימים אלה נרקמת עסקה משולשת בין סקרמנטו קינגס, פורטלנד וניו אורלינס. ניו אורלינס תקבל את הגארד טייריק אוונס, פורטלנד תשלח בחירות דראפט עתידיות ותקבל את רובין לופז וסקרמנטו תקבל את גרייביס ואסקז.

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי