למרות ההדחה בגמר המזרח מול אינדיאנה פייסרס, ניו יורק ניקס החליטה להשאיר את המאמן טום ת'יבודו לעונה הבאה. זאת על אף הקריאות הרבות מצד האוהדים במהלך הסדרה וגם אחרי ההפסד במשחק מספר שש לפטר את המאמן. ההחלטה מגיעה על רקע תמיכה מלאה מצד הנהלת הקבוצה והשחקנים המובילים.
על פי פרד כץ וג'יימס אדוארדס מהאתלטיק, ת'יבודו זוכה לגיבוי מלא מנשיא הקבוצה ליאון רוז וכן מג'יילן ברונסון, כוכב הניקס שחתם בקבוצה, בין היתר, בגלל הרצון לשחק תחת ת'יבודו. בסופו של דבר, הבעלים ג'יימס דולאן הוא מקבל ההחלטות הסופי, אך נראה שגם הוא תומך בהמשך דרכו של המאמן.
מאז הגעתו ב-2020, ת'יבודו הוביל את ניקס לפלייאוף ארבע פעמים בחמש עונות, כולל הגעה לגמר האזורי אחרי למעלה משני עשורים. בעונתו הראשונה עם הקבוצה (2020/21), הוא אף זכה בתואר מאמן העונה ב-NBA. למרות הביקורת על סגנון המשחק האינטנסיבי שלו והעומס על השחקנים המובילים, ההנהלה מאמינה שת'יבודו הוא האיש הנכון להמשיך ולהוביל את הפרויקט קדימה.
מה דעתך על הכתבה?