וולף מסביר את השינוי המהותי, בארה"ב מנתחים – כך ימקסמו אותו

הישראלי-אמריקאי היה "רגוע יותר" מול אורלנדו, וזה הוביל להופעה נהדרת. בתקשורת האמריקאית טוענים: יהיה בשיאו כשחקן הפנים היחיד

(גודל טקסט)

דני וולף סיפק הלילה (בין רביעי לחמישי) את משחקו הטוב ביותר בליגת הקיץ בלאס וגאס, כשהוליך את ברוקלין לניצחון עם 18 נקודות, 6 ריבאונדים ו-4 אסיסטים ב-90:94 על אורלנדו.

שחקן הפנים היהודי פתח בחמישייה, ולא מעט מההתקפות עברו דרכו בהיעדרו של דרו טימה, שהיה אחד השחקנים הבולטים של הנטס עד כה והלילה לא שותף. "הוא נראה הרבה יותר טוב בלעדיו", צייצו בחשבון Brooklyn Netcast, "נראה שדני צריך להיות שחקן הפנים היחיד כדי למקסם את היכולות שלו, או לשחק עם ניק קלקסטון. המשחק הזה נתן תקווה לעתיד".

"הוא מסר, קלע ועשה הכל", החמיאו בארצות הברית. "היו משחקים בהם הוא לא קלע היטב או גילה ניצוצות, אבל הפעם כל אוהדי הנטס ראו איזה שחקן מעניין מצפה להם בעונה הבאה".

שחקן ברוקלין נטס דני וולף
ניצוצות. וולף | GettyImages, Harry How

וולף עצמו סיפר שמה שעזר לו הפעם זה השקט הנפשי שלא ממש היה שם במשחקיו הראשונים. "הרגשתי שאני ממהר מדי", הסביר. "למשחק הזה נכנסתי רגוע יותר, פשוט ניסיתי לתת למשחק להגיע אלי, להאט, ולעשות את מה שאני יודע לעשות. אני חושב שעשיתי זאת".

עוד באותו נושא: דני וולף

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי