אלוף ה-NBA לשעבר: "הזרים יותר מוכנים לליגה, אצל בן שרף זה ניכר"

מייקל פורטר ג'וניור נשאל על ההתנסות בכדורסל בוגרים לפני ההגעה ל-NBA. הפורוורד טען שמדובר במגמה שמסייעת לשחקן ונתן כדוגמה את הישראלי: "המקצוענות שלו היא הרבה מעבר למה שאנחנו רגילים מצעירים"

(גודל טקסט)

מייקל פורטר ג'וניור, שהגיע לברוקלין נטס בטרייד הקיץ מדנבר נאגטס, התיישב במסיבת העיתונאים במדיה דיי של קבוצתו החדשה ונשאל מה הוא חושב על המגמה של רוקיז שכבר שיחקו כדורסל בוגרים מחוץ לאמריקה. השאלה התייחסה לשחקנים כמו בן שרף, נולאן טראורה ויגור דיומין, ששיחקו באירופה לפני שנבחרו בדראפט.

מבחינת פורטר ג'וניור מדובר במגמה שמשפיעה לטובה על השחקנים הצעירים: "תחשבו על כמה לוקה דונצ'יץ' היה מוכן לכדורסל בוגרים בגיל כה צעיר, איך ניקולה יוקיץ' ואחרים. זה לא גורף לגבי כל שחקן זר אבל אני רואה מגמה, הם יותר מוכנים לאור הזרקורים, יותר מוכנים לשחק מול סופרסטארים".

מייקל פורטר ג'וניור, ברוקלין נטס | GettyImages

פורטר הסביר: "כשאתה נכנס לליגה לוקח לך זמן להבין שאתה צריך לשנות את הדרך שבה אתה מסתכל על כוכבים כאלה, אצלם זה שונה כי הם שיחקו כדורסל בוגרים לפני כן".

הדוגמה של פורטר ג'וניור לכך בקבוצתו החדשה? הגארד הישראלי: "רואים את זה בעיקר אצל בן שרף, דיברתי עם המאמנים עליו והוא מרשים מאוד, הוא בן 19-20, רמת המקצוענות שלו היא הרבה מעבר למה שאנחנו רגילים משחקנים בגילו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי