מלקולם ברוגדון, הרכז בן ה-32 ששיחק בעונה הקודמת בוושינגטון וויזארדס ועבר הקיץ לניו יורק ניקס, הודיע היום (רביעי) על פרישה מכדורסל. בהודעה רשמית שפרסם, כתב ברוגדון: "היום אני מתחיל רשמית את המעבר מחוץ לקריירת הכדורסל שלי. מסרתי בגאווה את מוחי, גופי ונשמתי למשחק לאורך עשרות שנים. עם הקורבנות הרבים שנדרשו כדי להגיע לכאן, קיבלתי פרסים רבים. אני אסיר תודה עמוקה על כך שהגעתי לנקודה זו בתנאים שלי, וכעת אוכל ליהנות מפירות הקריירה שלי עם משפחתי וחבריי. תודה מכל הלב לכל מי שהיה חלק מהמסע שלי".
הקריירה של ברוגדון הייתה מלאה בהישגים יוצאי דופן, במיוחד בהתחשב בכך שנבחר רק בסיבוב השני (מקום 36) בדראפט 2016 על ידי מילווקי באקס. בעונת הרוקי שלו (2016/17), זכה בתואר רוקי העונה – הראשון אי פעם שנבחר בסיבוב השני וזוכה בתואר זה.
Malcolm Brogdon was set to make the Knicks' regular season roster, but had been contemplating retirement and informed Knicks officials on Wednesday of his decision. Full statement from Brogdon on his sudden retirement: https://t.co/Z8IdTGBznj pic.twitter.com/WX2Gfc7bHv
— Shams Charania (@ShamsCharania) October 15, 2025
ב-2023 זכה בתואר השחקן השישי של העונה בבוסטון סלטיקס. ברוגדון שיחק גם באינדיאנה פייסרס ופורטלנד טרייל בלייזרס, עם ממוצע קריירה של 15.4 נקודות, 4.7 אסיסטים ו-4.1 ריבאונדים למשחק.
מה דעתך על הכתבה?