בן שרף קלע 5 נקודות ב-4 דקות, ברוקלין ממשיכה להפסיד

play
11 אסיסטים ב-22 דקות. שרף | GettyImages
דאבל דריבל, עונה 1 פרק 28 01:12:16

הישראלי שוב יובש משחק שלם, נכנס לדקות האחרונות והצליח לספק תרומה נאה בהפסד 125:109 למינסוטה. גם דני וולף חזר, אך לא קלע ב-4 הדקות שלו

קבוצות: ברוקלין נטס
(גודל טקסט)

ברוקלין ממשיכה להפסיד, ובן שרף שוב ממעט לקבל הזדמנויות. הלילה (בין שני לשלישי) הנטס נכנעו בבית 125:109 למינסוטה, וירדו למאזן 7:0. הישראלי, שאיבד את מקומו בחמישייה, נכנס רק ב-4 הדקות האחרונות של המשחק, שכבר היה גמור כמובן, ובמהלכן קלע 5 נקודות והוסיף ריבאונד אחד ואיבוד אחד (1 מ-3 מהשדה, מתוכן 1 מ-1 מהשלוש ו-2 מ-2 מהעונשין).

ג'וליוס רנדל רשם טריפל-דאבל 15 בקריירה, עם 19 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים, והוביל את מינסוטה (3:4) לניצחון על ברוקלין, שעדיין מחפשת את ניצחונה הראשון העונה.

דונטה דיבינצ'נזו קלע 25 נקודות, ג'יידן מקדניאלס הוסיף 22, ורודי גובר תרם 15 נקודות ו-12 ריבאונדים לטימברוולבס, שרשמו ניצחון שני ברציפות. זהו הטריפל-דאבל הראשון של רנדל במדי מינסוטה.

יגור דיומין, ברוקלין נטס מול מינסוטה
2 נקודות ב-21 דקות. דיומין | אימג'בנק GettyImages
רודי גובר, מינסוטה טימברוולבס מול ברוקלין נטס
בקלות. גובר | אימג'בנק GettyImages

קאם תומאס הוביל את ברוקלין עם 25 נקודות וניק קלקסטון הוסיף 19, אך הנטס הידרדרו למאזן 7:0 – פתיחה עגומה שמזכירה את עונת 2010-2009, אז פתחו את העונה עם 18 הפסדים רצופים כשעוד שיחקו בניו ג'רזי, לפני המעבר לברוקלין.

מינסוטה שוב שיחקה ללא הכוכב שלה אנתוני אדוורדס (פציעה בהאמסטרינג). היא הובילה ב־12 נקודות באמצע הרבע השלישי (9:09 לסיום), אך ברוקלין חזרה עם ריצה של 13:24.

בן שרף, ברוקלין נטס
11 אסיסטים ב-22 דקות. שרף | GettyImages

זאייר וויליאמס קלע שלשה מהפינה השמאלית, סחט עבירה מרנדל והשלים מהלך של ארבע נקודות – שהעניק לברוקלין יתרון 87:88 דקה ו-57 שניות לסיום הרבע.

אבל רנדל החזיר את היתרון למינסוטה עם ארבע נקודות רצופות, תוך ניצול של ארבע החטאות ושני איבודים רצופים של הנטס, והוולבס סיימו את הרבע ביתרון 88:91.

מינסוטה פתחה את הרבע האחרון בריצת 0:6, בעוד ברוקלין מחטיאה שלוש זריקות רצופות , והפער צמח ל-88:97. משם המשחק כבר לא היה קרוב.

הוולבס קלעו 56% מהשדה ו-41% משלוש, ושלטו בריבאונד 40:53. מייקל פורטר ג'וניור נעדר משורות הנטס מסיבות אישיות.

גם דני וולף, שחזר מלסגל של ברוקלין, נכנס ל-4 הדקות האחרונות, כשהמאמן ג'ורדי פרננדס החליף את כל החמישייה, ו-וולף רשם 2 אסיסטים וריבאונד, ללא נקודות.

עוד באותו נושא: בן שרף, ברוקלין נטס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי