"דני אבדיה צפוי להיבחר לאולסטאר, לא בטוח שהוא יהיה כשיר למשחק עצמו"

play
דני אבדיה | רויטרס
סיכום השבוע של ספורט1 05:12

אחרי התבוסה בניו יורק, בה הכוכב הישראלי עלה לשחק עם פציעה ורשם משחק לא טוב, ב"רוז גארדן" ניתחו: "עולה השאלה, האם נכון מבחינת פורטלנד לאפשר לו לנוח עד פגרת האולסטאר?"

(גודל טקסט)

דני אבדיה חזר לסגל של פורטלנד טריילבלייזרס בשבוע האחרון, אבל גם הוא – כמו הקבוצה כולה – בתקופה לא טובה. התבוסה לניו יורק ניקס במדיסון סקוור גארדן חתמה מסע חוץ עגום במיוחד, שהסתיים במאזן 3:0 והציף מחדש סימני שאלה מדאיגים סביב מצבה של פורטלנד.

אבדיה, שסובל בשבועות האחרונים ממתיחה בגב התחתון, לא שקל לוותר על שני המשחקים האחרונים במסע. "ברגע שאני עומד על שתי רגליים – אני משחק", אמר כבר בתחילת החודש.

מעבר לתוצאה, הדאגה המרכזית נוגעת ליכולת של אבדיה עצמו. ב"רוז גארדן" נכתב לאחר המשחק בניו יורק: "הוא החמיץ את המשחק בבוסטון, ובשני המשחקים מאז שחזר נראה רחוק מהשחקן שהוביל את פורטלנד בתקופה הטובה שלה העונה. מצבו הפיזי משקף היטב את מצבה של הקבוצה: ארבעה הפסדים רצופים, ירידה למאזן שלילי, ועצירה חדה של המומנטום והאווירה החיובית שנבנתה מוקדם יותר החודש".

דני אבדיה | רויטרס

"ביום ראשון צפוי אבדיה להיבחר באופן רשמי לראשונה בקריירה למשחק האולסטאר – רגע שיא אישי ומשמעותי", נכתב. "עם זאת, לנוכח מצבו הבריאותי, עולה השאלה האם יוכל בכלל לעלות לפרקט בלוס אנג'לס, והאם נכון מבחינת פורטלנד לאפשר לו לנוח לפחות עד פגרת האולסטאר".

ב"רוז גארדן" סיכמו: "למרות הרצון העז של אבדיה לשחק בכל מחיר, האפשרות של השבתה זמנית אינה ירדה מהפרק. בבלייזרס מבינים כי המשך העונה תלוי לא רק במאמץ ובנחישות, אלא גם ביכולת לשמור על השחקן הבכיר שלהם בריא – גם אם המשמעות היא לעצור לרגע, דווקא כשכולם רוצים להמשיך".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי