ה-NBA הודיעה היום (שבת) על השעייתו של פול ג'ורג', כוכב פילדלפיה 76, ל-25 משחקים בגין הפרה של מדיניות הליגה נגד סמים. השחקן יחמיץ חלק ניכר מהעונה הסדירה בעקבות העונש.
ג'ורג' פרסם הצהרה רשמית בה הוא לוקח אחריות מלאה על מעשיו והסביר את הרקע לאירוע. לדבריו, מדובר בטעות שנעשתה במהלך טיפול בבעיה נפשית: "במהלך השנים האחרונות, דיברתי על החשיבות של בריאות נפשית, ובמהלך חיפוש טיפול לאחרונה לבעיה משלי, עשיתי את הטעות של נטילת תרופה לא נאותה".
השחקן הוסיף: "אני לוקח אחריות מלאה על מעשי ומתנצל בפני ארגון הסיקסרס, חבריי לקבוצה, ואוהדי פילי על קבלת ההחלטות הגרועה שלי במהלך תהליך זה. אני מתמקד בשימוש בזמן הזה כדי לוודא שהנפש והגוף שלי במצב הטוב ביותר כדי לעזור לקבוצה כשאחזור".
ג'ורג', בן 35, הנמצא בעונתו ה-16 ב-NBA, רושם עד כה ממוצעים של 16 נקודות, 5.1 ריבאונדים ויעילות של 38% בזריקות מעבר לקשת. פילדלפיה, שנמצאת במאזן של 26-21 במזרח, תאלץ להסתדר בלעדיו, והסתמך על כוכבים כמו ג'ואל אמביד, טיירס מקסי ו-VJ אדג'קומב, במהלך 25 המשחקים הקרובים של העונה הסדירה.
מה דעתך על הכתבה?